På BudJet finns bara flygbiljetter – inget annat!

BudJet’s affärsidé går ut på att erbjuda de allra billigaste flygpriserna genom att låta resenären göra hela bokningen och betalningen online på webbsidan. Som kund hos BudJet kommunicerar man via E-Mail.

Är BudJet bra att boka flyg med?

”Ja, processen är enkelt och personligen är jag nöjd över att ”slippa” behöva prata med telefonister och bli påverkad i någon riktning. Jag gillar att själv välja fritt och vill jag ha hotell så tycker jag om att komma fram till vilket helt på egen hand – dessutom gör ju deras affärsmodell att det hela blir billiga för mig som resenär.”

– Conrad Sjökvist, Göteborg

Fem skäl att välja BudJet

  • Du väljer själv hur du vill resa och din beställning helt själv.
  • När du söker scannas hundratals olika flygbolag, och deras priser av, och vi presenterar en tabell där du enkelt kan välja själv – det tar några sekunder.
  • Vill du komplettera med hotell så finns möjligheten, med nästintill en miljon hotell i vår databas är det inte utbudet som fattas.
  • Du kan självklart få support med din beställning men priserna hålls nere genom att undvika onödiga kostnader som personlig reserådgivning över telefon.
  • Du gör betalningen online och på ett säkert sätt. Du kan även delbetala eller välja faktura.

Bäst med BudJet är att…

Priset hålls lågt genom att ta bort onödiga kostnader för t.ex. manuell betjäning via telefon. Kundtjänsten kan istället kontaktas enkelt och smidigt via e-post. Detta är en av anledningarna till att priserna är så bra.