Nordic Sea Hotel är det genuina Stockholmshotellet, beläget mitt i Stockholm city.  Nordic Sea är granne med snabbtåget Arlanda Express och Centralstationen där många möter Stockholm för allra första gången. Låt ditt Stockholmsäventyr börja i vår trygga miljö.

Nordic Sea Hotel

I Sea Bar & Restaurant frestar Nordic Sea med svenska smaker. I ABSOLUT ICEBAR STOCKHOLM hittar du ett stycke norrbottnisk älv, ett unikt rum utanför den vanliga världen.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Nordic Sea Hotel är den ultimata mötesplatsen. Här finns uppdaterad mötesteknik, ett kraftfullt bredband ut i världen och här får du smarta tips om hur ni kan uppleva Stockholm i samband med mötet.

Rum

Ditt hotellrum är ditt tillfälliga hem i Stockholm. Det betyder att du ska ha det du behöver och att rummet ska vara säkert och tryggt. Våra 367 hotellrum är rökfria och väl genomtänkta med noga utvalda material, färger och utrustning.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Restaurang

Sea Bar & Restaurant

Sea Bar & Restaurant erbjuder frukost- lunch- och middagsupplevelser i en avslappnad, personlig atmosfär. Njut av ett brett utbud av cocktails, öl och vin vid en av Stockholms längsta bardiskar. Ifall du blir sugen på något ätbart rekommenderar Nordic Sea en av våra Sea klassiker från barmenyn. I Sea Bar & Restaurant inspireras Nordic Sea av de svenska smakerna och av årets säsonger. välkommen att komponera en trerättersmiddag från vår meny.

Absolut Icebar Stockholm

Få en försmak av den svenska vintern i ABSOLUT ICEBAR STOCKHOLM – världens första permanenta bar av is. Nordic Sea erbjuder även en rad andra isaktiviteter. Låt Nordic Sea skräddarsy din isupplevelse.

Ismeny

Söker du en mat- och dryckupplevelse över det vanliga? Boka då vår ismeny till din företagsmiddag eller fest. Två av rätterna serveras på istallrik respektive isskål.

Lämna ett svar