Clarion Arlanda Airport

Talangjakt på Clarion Arlanda Airport

Söker du ett jobb?

Clarion Hotels tillsammans med Arbetsförmedlingen håller en talangjakt för tjänster till nya hotellet Clarion Arlanda Airport. Över 1000 arbetssökande har registrerat sig för att delta i audtion framför jury på fredag 15 juni.

Rekryteringen till Clarion Arlanda är påbörjad! De har rekryterat sina utesäljare och den strategiska ledningsgruppen under 2011 och är nu i slutfasen. Du hittar alla tjänsterna som hela kedjan utannonerar här på Clarion Hotels rekryteringssida. På Clarion Arlandas egna sida här kan du se några av de tjänster hotellet på Arlanda behöver tillsätta.

Arbetsförmedlingen har ordnat bussar från fyra orter; Gävle, Uppsala, Kista och Upplands Väsby och de arbetssökande är välkomna att åka med till Arlanda för att delta i talangjaken och på audition.

Clarion Hotels och Arbetsförmedlingen tar nu rekryteringen till en ny nivå där man tar hänsyn till den nya generationens krav på arbetsgivarna. Man tar även hänsyn till de utsatta grupperna i det svenska samhället för att ge dem chansen att komma in i näringslivet. Man har en internationell jury där sökande kan tala sitt egna modersmål. I talangjakten kan man också framföra sin audition via Skype, om man inte har möjlighet att komma.

Den prisbelönta norskan Loveleen Rihel Brenna, som arbetar framgångsrikt i Norge, världen och nu även i Sverige för ökad kulturell mångfald kommer att föreläsa i samband med talangjakten och dela med sig av sina erfarenheter för såväl arbetsgivare som arbetssökande. Leo Razzak, social entreprenör, kommer berättar om konsten att bygga relationer vid mångfald. Clarion Hotels ägare Petter Stordalen kommer inleda talangjakten med ett inspirerande tal.

Se filmklipp om hotellet