Børnevenligt hotel i København tæt på storbyens mange oplevelser og fornøjelser. Vi byder velkommen til gæster i alle størrelser – også de helt små. Vi er et familiehotel med hjerterum, højt til loftet og med spændende værelser til børn.

Som børnevenligt hotel lægger vi vægt på, at forældre kan komme på ferie med børn og stadig have det sjovt og nyde det. Derfor sørger vi  for, at der altid er masser af sjov for børn. Her kan I nyde en god middag, mens børnene boltrer sig i legerummet lige ved siden af restauranten, eller I kan slappe af med dagens avis eller en god bog, mens børnene spiller Wii eller ser tegnefilm.

Ferie for børn

Vi ved, at når I tager på ferie med jeres børn, så skal det også være en ferie for børn. Vi har indrettet vores hotel, så det er lige spændende at bo på her uanset, om du er barn eller voksen. En ferie er kun sjov, hvis alle har det sjovt.

Vi kan garantere, at børnene får det sjovt. Når vi kalder os et børnevenligt hotel, mener vi det virkeligt. Børn skaber liv og sætter fut i tingene, og her er der masser af spændende legetøj, spil og oplevelser, som børnene kan kaste sig over – både for de helt små og de lidt større børn.

Som børnehotel har vi velkomstgaver til alle børn, særlige børneværelser med spændende børnesenge, legerum og udendørs legeplads med klatretårn. Men vi synes også, det skal også være spændende for børnene at sidde med til bords i restauranten, og derfor har vi lavet et specielt børnemenukort, en særlig morgenbuffet i børnehøjde og selvfølgelig sørget for, at der er en masse højstole til de allermindste gæster.

Kunne I tænke jer at holde ferie med børn, beder vi jer om at tage kontakt til os for priser, booking og nærmere information.