Allt om hotell – en guide i övernattning

Sheraton Stockholm

[Total: 1    Average: 5/5]
Sheraton

Sheraton Stockholm Hotel

Stockholm, Sverige

Mycket bra service, centralt beläget, ler staber och mycket mer. På alla områden, hotellet är utmärkt.

Jag skulle rekommenderas det säkert.

Det ligger bra omdömen ute på detta hotell, och vår erfarenhet från detta är även gott. Passar bra både till konferenser och leisure i Stockholm.
Det finns bara en huvudfråga som förstör bilden av hotellet. Eftersom majoriteten av personalen är mer än artig och hjälpsam, det finns vissa människor, 1-2, som ”förstörde” den här bilden främst eftersom deras beteende är mycket mindre artig och professionell än de andra. Men detta är tillräckligt för att ändra ditt allmänna omdöme om detta hotell.

Sheraton Stockholm är ett förstklassigt hotell beläget mitt i centrala Stockholm. Vi erbjuder 465 gästrum och en komfort utöver det vanliga. Läget är svårslaget med Stockholms businesskvarter, shoppingstråk och det kungliga slottet inom gångavstånd.

Runt hörnet har vi Centralstationen med förbindelser inom hela Stockholm, samt Arlanda Express, som tar dig till flygplatsen på 20 minuter! Detta hotell ligger nära centralstationen och en viktig tunnelbanestation, och ligger på gångavstånd från väldigt många turister fläckar att besöka, samt nära till shopping aktiviteten. Dessutom personalen är mycket hjälpsam och vänlig. Sist men inte minst; 5 minuter från Arlanda express, dvs 25 minuter från flygplatsen

Välj en hotellkedja