Allt om hotell – en guide i övernattning

Sheraton

[Total: 1    Average: 5/5]

Sheraton har hotell på över 60 orter spridda runt om i världen i spännande miljöer och inspirerande destinationer. Resor handlar om att föra samman människor – det är Sheratons motto.

Det handlar om att föra samtal tillbaka till reseupplevelse. Skapa anslutningar som tätnings erbjudanden. Forming nya obligationer eller återuppväcka gamla vänskaper. Sheraton skapar möjligheter att ansluta – till hemmet, till kollegor och vänner, både gamla och nya.

De små sakerna gör skillnad

Liksom att välkomnas av gruppmedlemmar som hälsar på morgonen med exakt vad du ville, men inte behöver be: morgontidningen, kaffe och en varm Hej. Eller helt enkelt att kunna öppna dörren till det mest bekväma rum du har sett i veckor och kollapsar i en välbehövlig tupplur.

Och de stora också

Erkänner att resa för människor samman, vi är på ett uppdrag att föra konversationen tillbaka till reseupplevelse.

I hjärtat av varje lobbyn är Link @ SheratonSM erfaren med Microsoft®, där gästerna samlas för att träffas, ansluta och koppla av. Kostnadsfria faciliteter inkluderar fullt trådade arbetsstationer, gratis WiFi, tidningar, tryckeritjänster, TV och en trevlig miljö att komma samman. Ta ett mellanmål, ikapp med kollegor eller komma till saken i den kommunala stil atmosfär med bekväma sittplatser och halvprivata utrymmen. Det finns en bekväm stol som väntar på dig.
Sheraton Fitness från Core® Performance

Resor och fitness går hand i hand. Sheraton fitness program skapades i samarbete med världskända personliga träningsexperter Kärna Performance att hålla gästerna på topp hela tiden. Du kan delta i state-of-the-art gym, specialiserade på rummet och restaurang matställen, en anpassad webbplats med online-fitness program och mer. Vistas passform har aldrig varit enklare.
Sheraton Resorts

Vare sig du letar efter en lugn och avkopplande semester eller en rolig familjesemester, vår hisnande orter ger en perfekt inramning för att göra nya minnen.
Sheraton Club Level

Sheraton Club erbjuder sina gäster chansen att uppgradera till en högre nivå av komfort och bekvämlighet. När de kliver upp till klubben, upptäcker de en egen plats att vara mer produktiva, ikapp med vänner, njuta av gratis frukost eller hjälpa sig själva till ett mellanmål under dagen.

När du söker efter boende på våra hotell kommer du att märka att vi erbjuder olika rumstyper, Club rum är ofta listad som en av de tillgängliga rumstyper. Var noga med att leta efter ”Club Floor” på rummet Funktioner beskrivningen att boka Club nivå rum.
Sheraton Sweet Sleeper Bed

Sheraton Sweet SleeperTM säng finns i vart och ett av våra rum och består av lyxiga lakan, en lyxig täcke, ett urval av fjäder ner och allergivänliga kuddar, och en anpassad madrass.

Du kan njuta av komforten i Sheraton Sweet Sleeper Bed i ditt eget hem. Beställ komplett Sweet Sleeper Bed för en god natts sömn, varje natt.
Resor Är Om Connection

Vilka familjer och enskilda drömmer om – att vara borta från hemmet utan att vara ifrån varandra, sängar som gör drömmar bättre, att vara omgiven av människor som delar en känsla av äventyr – är vad vi strävar efter med varje detalj.

Sheraton. Världens Gathering Place.
Gör en bokning på Sheraton

Hitta rum och priser på Sheraton Hotels & Resorts. Eller, om du föredrar, ring 800-325-3535 i USA eller Kanada, eller kontakta någon av våra Bokningar Kontor i hela världen.
Njut Starwood Preferred Guest Rewards!

Att sammanföra världens bästa namn på hotell och resorts, Starwood familj av hotell inkluderar Sheraton, Le Méridien, Four Points by Sheraton, Westin, The Luxury Collection, väders, Element, St. Regis och W Hotels – mer än 1000 medverkande hotell i över 93 länder.

Starwood Preferred Guest® har inga blackout datum på gratis natt Awards, det snabbaste sättet att en fri natt och det enklaste sättet att en fri flygning. Läs mer om Starwood Preferred Guest och hur du kan börja tjäna Starpoints® på ditt nästa besök till Sheraton.
Sheraton är en del av Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc.

Att sammanföra världens bästa namn på hotell och resorts, Starwood varumärken är Sheraton, Le Méridien, Four Points by Sheraton, Westin, The Luxury Collection, väders, Element, St. Regis och W Hotels. Om du vill veta mer om Starwood, besök www.starwoodhotels.com. Om du vill veta om karriärmöjligheter på Starwood, besök www.starwoodhotels.jobs.

Välj en hotellkedja