Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Swania Trollhättan

[Total: 1    Average: 5/5]
Scandic Hotel

Scandic Hotel Swania

Trollhättan, Sverige

Hotell Scandic Swania i Trollhättan har 198  rum varav 187 är rökfria. Tillgång till handikappanpassade rum finns. Hotellet är svanen märkt. Det finns garage, trådlös uppkoppling, minibutik. Det är ungefär 5 kilometer till Trollhättans flygplats. Hotell Scandic Swania är beläget mitt i Trollhättans centrum.

Om Scandic Swania i Trollhättan

Ta ett dopp i inomhuspoolen på hotell Scandic Swania i centrala Trollhättan.

Håll dig i form med vikterna i gymmet och koppla sedan av i bastun. Låna en cykel i receptionen för att utforska Trollhättan. Träna med styrkemaskinerna i gymmet innan du dyker ned i inomhuspoolen på hotell Scandic Swania. Koppla av i bastun eller lämna hotellet och bada i utomhuspoolen vid Älvhögsborg eller spela golf på Onsjö Golfklubb. Låna en cykel i receptionen och utforska omgivningarna.

Avnjut internationella rätter i restaurangen och gör affärer i en av de 12 möteslokalerna för 2-460 personer.

För barnen finns det möjlighet att titta på film, spela dataspel, rita, läsa och pyssla. Scandic Swania har mobilt lekrum, barnmenyer, barnstolar och filmstunder. Alla barn får en välkomstpresent.

Konferens på Scandic Swania

För möten finns nyrenoverade möteslokaler i olika storlekar för upp till 200 personer samt Business center. Scandic Swania anordnar gärna helheten för både mindre möten och större banketter med mat, uppträdanden, dans och aktiviteter.

Scandic Swania har 198 hotellrum inredda i nordisk stil. Nattklubb med bar för dig som tycker om sena kvällar.

Mat, dryck & nöje

Välj ekologiska rätter från den säsongsanpassade menyn i vår restaurang. I restaurangen och baren kan du njuta av ett modernt KRAV-märkt kök i en miljö med anor från förr. Prova internationella rätter i restaurangen från menyn Scandinavian Way i skenet från levande ljus i denna rymliga restaurang.

I baren kan du se matcher på TV:n samtidigt som du smuttar på en drink. Koppla av med en dryck eller smörgås i lobbybaren som ligger bredvid Scandic Swanias reception. Baren är öppen dygnet runt, och du kan beställa din favoritdrink mellan kl. 11.00 och 01.00.

Barnkalas på Scandic Swania

Håll barnkalaset på Scandic Swania i Trollhättan! Vi utformar kalaset efter barnets önskemål som t ex kan vara rundtur på hotellet, discodans eller lekar. Detta gäller alla dagar året om.

Meny på barnkalaset

Välj smaskiga maträtter som barnen gillar, läsk, godis och glass ingår dessutom i alla menyer!

  • Tacobuffe 95:-
  • Hamburgare 95:-
  • Pannkaksbuffé 85:-
  • Korv med bröd 75:-

Adress till Scandic Swania Trollhättan

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Storgatan 47-49
461 26 Trollhättan
Sverige

Telefon: +46 (0)520 89 000
Fax: +46 (0)520 89 001
E-post: swania@scandichotels.com
Bokning & Kundtjänst: 08-517 517 00
Latitud – 58,28458
Longitud – 12,285825

Bilder från Scandic Swania

Välj en hotellkedja