Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Crown Göteborg

[Total: 1    Average: 4/5]
Scandic Hotel

Scandic Crown

Göteborg, Sverige

Scandic Crown har aktiviteter för stora och små barn. Här finns det möjlighet att titta på film, spela dataspel, rita, läsa och pyssla. Som förälder kan du vara säker på att barnen kommer att trivas hos oss. Lekrummet ligger i direkt anslutning till Kronan Bar & Matsalar. Medan de vuxna fortsätter att koppla av med mat och dryck har barnen sitt lekrum där de kan busa med nya kompisar.Scandic Crown

Vår konferensvåning har 23 lokaler för upp till 300 personer och en total kapacitet på 700 personer per dag.

Vi har möjlighet till stora utställningar och hotellet ligger på gångavstånd till Svenska Mässan. Om du vill ha en annourlunda och flexibel mötesmiljö, boka vårt Think Tank-rum. Du parkerar bekvämt och säkert i hotellets garage. Kronan Bar & Matsalar ligger i hotellets ljusa och luftiga atriumgård och erbjuder rätter från världens alla hörn.

Relax i Göteborg

Värm upp med ett träningspass i gymmet och varva ned i relaxavdelningen efteråt. Här finns jacuzzi, 2 bastur och svindlade utsikt över Göteborg. Vårt relaxcenter på översta våningen är perfekt när du vill varva ned. Här finns bastur, en jacuzzi och utsikt över Göteborg. Om du känner för ett träningspass ligger gymmet precis bredvid och har utrustning som löpband, motionscykel, justerbar bänk, hantlar och mycket mer. Eller varför inte göra en utflykt till Delsjö Golfklubb, 5 kilometer bort. Träna på Scandic Crowns gym. Varva ned i relaxavdelningen med jacuzzi, bastu och underbar utsikt. Eller varför inte äta middag på Kronan Bar & Matsalar. Göteborgs attraktioner ligger nära, samlade runt Götaplatsen med sin Poseidon-staty.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Mat och Nöje på Scandic Crown, Göteborg

Slå dig ned och avnjut vår lunchbuffé, en säsongsinspirerad middag eller en sängfösare under glastaket i den informella restaurangen och baren på Scandic Crown hotell.
Dagsljuset flödar in i hotellets stilfulla och rymliga restaurang och bar som har inretts med mörka möbler. Vardagar serverar vi en affärslunch bestående av en stor buffé med sallader och husmanskost. På kvällarna serverar vi en säsongsinspirerad à la carte-meny och en lättare barmeny.

Bilder från Scandic Crown

Vi vill att alla gäster ska trivas på Scandic Backadal. Det gäller särskilt dig med funktionshinder, allergier eller ett brutet ben.
I menyn till vänster kan du själv ta reda på om vi möter dina behov. Du får unik information om hur det ser ut på hotellet, bland annat hur långt det är från parkeringen, bredden på dörren till ditt handikapprum och om du kan få en höj- och sänkbar säng.

Alla våra medarbetare är utbildade i tillgänglighetsfrågor och vi arbetar aktivt med att hitta smarta lösningar som ska passa alla gäster. Smarta lösningar för dig kan vara käpphållare och hörselslinga vid receptionen, bärbar hörselslinga att låna vid möten, vibrerande väckarklocka som också hör brandlarmet, gluten- och laktosfritt bröd till frukost, ingen allergiframkallande garnityr på frukostbuffén samt att vi alltid välkomnar ledarhundar.

Välj en hotellkedja