Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Backadal Göteborg

[Total: 1    Average: 4/5]
Scandic Hotel

Scandic Backadal

Göteborg, Sverige

Scandic Backadalligger 5 minuter med bil eller 14 minuter med buss från centrala Göteborg. Koppla av i vår lobbybar eller bistro. Varva ned i relaxavdelningen med gym, pool och bastu. Barnen kan ha roligt i lekrummet och på Liseberg. Affärsgäster uppskattar våra 4 mötesrum med trådlös Internetuppkoppling utan extra kostnad.
Scandic Backadal

Rummen på Scandic Backadal

Välkommen till det här bekväma rummet i skandinavisk stil. Laminerat trägolv och stora öppningsbara fönster gör rummet ljust och luftigt. Det finns separat sällskapsdel med fåtölj och en fotpall. Surfa med trådlös Internetuppkoppling. Sov gott på allergisäkra dunkuddar och formgivna överkast. Du kan använda bassängen, bastun och gymmet utan extra kostnad. Queen-size säng, två sängar eller väggmonterade sängar. Rymmer två vuxna och tre barn eller upp till fyra vuxna.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Bättre Superior rum?

I våra bekväma superiorrum på hotell Scandic Backadal kan du varva ned framför en bra film eller koppla av i bubbelbadkaret.
Superiorrummen på hotell Scandic Backadal är 20 m2 stora och är utrustade med minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda, fåtöljer, skrivbord, trådlöst Internet, bäddsoffa samt badrock. Vår superiorrum har ett separat badrum med bubbelbadkar. Superiorrummen har även 2 TV apparater, en i rummet och den andra i badrummet, koppla av i bubbelbadkaret och titta på din favoritfilm samtidigt.

Queen size- säng och bäddsoffa. Plats för 1-4 personer.

Sviterna

Njut av din vistelse i vår rymliga och nyrenoverade svit.
Sviterna på hotell Scandic Backadal är 27 m2 stora. De är inredda i scandinavisk stil med ljusa träslag och består av ett vardagsrum samt ett sovrum. Våra sviter är utrustade med minibar, hårtork, strykjärn, strykbräda, fåtöljer, skrivbord, trådlöst Internet, bäddsoffa och 2 TV apparater, en i vardagsrummet och en i sovrummet. Sviterna har eget badrum med dusch.

Queen size-säng och bäddsoffa. Plats för 1-4 personer.

För barnen…

Välkommen till ett av våra mest lekfulla hotell. Här blir vistelsen ett enda stort äventyr. Vi har aktiviteter för stora och små barn. Här finns det möjlighet att titta på film, spela dataspel, rita, läsa och pyssla. Lekrummet ligger nära receptionen och lobbybaren, så att du som förälder kan koppla av samtidigt som du håller ett öga på dina barn.

Handikappanpassat på Hotell Backadal

Vi vet att funktionshinder är olika från person till person. Därför vill vi berätta hur det ser ut i handikapprummen på just det här hotellet.

Bilder från Hotell Scandic Backadal

Konferens på Hotell Scandic Backadal

Hotellets mötes- och konferenslokaler kan nås med rullstol. Det finns 1 handikapptoalett i mötes- och konferenslokalerna. Hotellet erbjuder en portabel hörslinga som konferensgäster och mötesdeltagare kan låna. Det finns minst ett mötesrum med en dörröppning som är 80 cm bred.

Välj en hotellkedja