Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Scandic Alvik

[Total: 1    Average: 4/5]
Scandic Hotel

Scandic Alvik

Stockholm, Sverige

Upplev i ett inbjudande hotellrum inrett i nordisk stil på Scandic Alvik, fem kilometer från Stockholm city.

Antal rum på Scandic Alvik är 325 varav 310 är rökfria. Det finns även tillgång till handikappanpassade rum. Hotellet har utrymmen för avkoppling och hälsa. Restaurang och bar finns för de som är hungriga med bra mat. bil eller behöver ett garage så finns det i anslutning till hotellet. Även parkering utomhus. Minibutik Ja På Scandic Alvik finns möjlighet att anordna möten och konferenser. Hotellet är miljömärkt med Svanen. Det är c:a 5 km till Stockholm city. Till flygplatsen i Bromma är det 5 km och avstånd till centralstationen 5 km. Trådlöst internet tillgänglig på hela hotellet.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Rummen

På samtliga rum finns gratis tillgång till internet. Du kan välja mellan rum i följande kategorier.

Vanligt rum

Trivs i detta ljusa och luftiga hotellrummet inrett i ljuva, lugna kulörer och med stora fönster och trälaminatgolv. I rumspriset ingår fri tillgång till hotellets sauna och gymmet. Queen size-säng eller två sängar. Det får plats två vuxna och ett barn. gratis tillgång till wireless internetuppkoppling i alla rum och utrymmen i hotellet.

Superior

Dessa rum är stora med nordisk design. Här bjuds enkelhet och värme. Superior-rummen med utsikt över Alviks sjö är belägna högt upp i hotellet. Inrett med dubbla härliga bäddar, ett väl tilltaget skrivbord, modem, interaktiv TV, höghastighets internetuppkoppling, strykjärn och dusch. Naturligtvis även minibar.

Svit

Sviterna är ljusa och luftiga terrass-sviter som är belägna högst upp i hotellet på 11:e våningen och bjuder på vidsträckt utsikt över Stockholm. Förutom en kingsize-säng (200x200cm) i det extra sovrummet finns även en komfortabel bäddsoffa samt badkar. Naturligtvis även minibar.

Scandic Alvik Restaurant

Koppla av i den stora restaurangen på hotell Scandic Alvik i Stockholm. Varför inte prova den gravade laxen som lunch eller kanske till middag?

Njut av det naturliga dagsljuset och svensk inredning medans du tar en drink i baren. I restauranten serveras både internationella rätter och svensk husmanskost. Bland våra svenska rätter hittar du gravad lax och fläskkött med lök och äppelmos.

Träna dig i form i träningscentret, chilla ned i bastun och prova våra maträtter i restaurangen. Hotell Scandic Alviket ligger nära t-banan, tvärbanan mot Globen och bussar, samt alldeles bredvid företagsområdet Alvik Strand.

Bilder från Scandic Alvik

Hitta till Scandic Alvik i Stockholm

Boka hotell online med bästa prisgaranti

 

Välj en hotellkedja