Allt om hotell – en guide i övernattning

Strand Hotel Stockholm

[Total: 1    Average: 4/5]
Scandic Hotel

Radisson Strand Hotel

Stockholm, Sverige

Tidlös klassisk och modern design möts i en smakfull kombination. Radisson Blu Strand Hotel ligger mitt i Stockholms hjärta med utsikt över Strandvägen och Nybrovikens vatten.

Se priser och reservera här

Radisson Blu Strand Hotel, Stockholm har 152 rökfria rum och sviter. Sköna Dux sängar, roomservice dygnet runt, expresstvätt och fri tillgång till trådlöst internet.

Tornsviten på Strand Hotel

Tornsviten är en unik svit i två våningsplan som ligger i hotellets torn. Stockholmsutsikt när den är som bäst, varför inte komma förbi och bedömma själv. Här kan ni njuta av en egen terrass och fantastisk panoramautsikt över Stockholm som ingen annan ser. Blommor och champagne är inkluderat.

 • 152 rum inklusive 20 sviter – de flesta med underbar utsikt över Stockholms vackra vatten
 • Finansdistriktet, shopping, teatrar, Vasamuseet, Slottet och Gamla Stan finns inom bekvämt promenadavstånd
 • Den unika Tornsviten har en fantastisk panoramautsikt över Stockholm
 • Åtta möteslokaler i varierande stilar med plats för 4-110 personer
 • Strand Restaurant & Lounge erbjuder en meny som inspirerats av internationellt & svenskt kök och erbjuder plats för upp till 100 personer
 • Hotellet invigdes 1912 inför OS i Stockholm
 • Alla rummen är rökfria

Konferens på Strand Hotell

Radisson Blu Strand Hotel erbjuder en av Stockholms mest eleganta konferensanläggningar. Hotellet är centralt beläget med lyxig inredning, vilket gör att det passar lika bra till intima möten som stora evenemang.

Vi kan tillhandahålla sju konferensrum med plats för mellan 4 och 90 personer. Baxter-rummet är inrett med fyra lyxiga skinnfåtöljer och stora fönster – en intressant och inspirerande miljö för små möten med fyra personer. Maritim-rummet är nyrenoverat och stoltserar med en magnifik utsikt över Nybroviken och de pittoreska skärgårdsbåtarna. Här finns plats för upp till 90 personer vid ett stort evenemang.

Vårt affärscenter drivs av erfaren och professionell personal, som gärna hjälper dig med ombokning av biljetter, kopiering, meddelandetjänst och alla tänkbara tjänster som du behöver hjälp med.

Konferensrum

Det klassiskt formgivna Radisson Blu Strand Hotel öppnades ursprungligen till de olympiska spelen 1912. Här erbjuds eleganta hotellrum med en unik blandning av modern och historisk inredning.

 • Baxter: 4 pers
 • Lindwall: 10 pers
 • Mathson: 10 pers
 • Wasa: 40 pers
 • Vågen: 10 pers
 • Sjösalongen: 14 pers
 • Maritim: 90 pers
 • Mindre möten med upp till sex personer kan även anordnas i den exklusiva Tower-sviten
Se priser och reservera här
Fantastisk utsikt över vattnet och kostnadsfritt Wi-Fi gör detta centralt belägna hotell till en perfekt bas för dig som vill utforska Stockholms många attraktioner. Vart och ett av Radisson Blu Strands luftkonditionerade hotellrum har både kabel- och betal-TV, ett skrivbord och eleganta badrum. En del av rummen vetter mot det pittoreska Nybroviken. Den stilfulla Strand Restaurant & Lounge serverar modern matlagning med råvaror av högsta kvalité, vilket gör denna stilfulla restaurang populär både bland stockholmare och gäster. Bara en kort promenad från Radisson Blu Strand ligger Gamla stans charmiga, trånga gator och gränder. Moderna museet och designershoppingen på Östermalm i närheten.

Konferensrummen

 • Overhead- och LCD-projektorer
 • Whiteboard
 • Trådlös Bredband ingår alltid utan extra kostnad för alla mötesdeltagare
 • Affärscenter

Bredbandsanslutning ingår i rumspriset

Som en del av servicekonceptet E@syConnect ingår nu Internetanslutning i rumspriset på alla Radisson Blu-hotell. Nu har alla gäster tillgång till bredband och i många fall även en trådlös anslutning. Det gäller hela hotellet och ingår i rumspriset.

Strand Restaurant & Lounge

Strand Restaurant & Lounge ger en känsla av att sitta vid en uteservering mitt i hotellets hjärta, i en avslappnad miljö. På menyn hittar ni modern svensk och internationell mat som tillagas med säsongens fräscha ingredienser.

Boka direkt online

Frukostmöte på Strand Restaurant & Lounge

Frukosten är den viktigaste måltiden och vi lägger stor vikt på att ge er en bra start på dagen. Varje morgon dukas en riklig frukostbuffé fram bestående av nybakat bröd, franska ostar, nyskuren frukt, småvarmt och mycket mer.

Sommar öppettider

Frukost

Mån-fre, 6.30-10.30
Lör-sön, 7.30–11.00

Vi har även Grab & Run frukost från klockan 05.00

Lunch och middag

Köket öppet Mån-Sön, 12.00-23.00
Rest öppet: Mån- Lör 12-21.30

Bar

Mån-Sön 12.00-00.30

Vår roomservice finns även tillgänglig efter restaurangens öppettider.
Efter 16 augusti återupptar vi våra vanliga öppettider

Större evenemang och tillställningar

Strand Restaurant & Lounge kan även bokas till större fester och events för upp till 100 gäster, ytterligare 100 gäster får plats med användning av närliggande rum.

Weekend Brunch på Strand

Brunch i goda vänners sällskap, eller med hela familjen. Härliga dofter och smaker, bagels, plättar eller färskpressad juice. På lördagar och söndagar dukar vi upp brunchbuffén. Låt dig frestas av allt det goda och sitt länge och njut.
Se priser och reservera här

Ett sommaruppehåll görs med vår Weekend Brunch, som kommer tas upp igen den 22 augusti. Passa på att boka i tid till premiären.

Bilder från Strand Hotel

Öppettider på Strand

Lör-Sön
12.00-14.00
14.30-16.00

Välj en hotellkedja