Allt om hotell – en guide i övernattning

SkyCity Hotel Stockholm

[Total: 1    Average: 5/5]
Scandic Hotel

Radisson BLU SkyCity Hotel

Stockholm – Arlanda, Sverige
Se priser och reservera här

Radisson Blu SkyCity Hotel är integrerat med Stockholm-Arlanda flygplats mellan terminal 4 och 5. Tåg, buss eller bil tar dig snabbt till Stockholm city eller närliggande städer.

Radisson vid Arlanda

Med snabbtåget Arlanda Express är du i Stockholm på bara 20 minuter. Stockholm ligger vackert belägen omslingrad av vatten och broar i gränssnittet mellan Mälaren och Östersjön. Staden, som av många ses som en av världens vackraste huvudstäder, erbjuder ett stort utbud av aktiviteter och historiska sevärdheter. Vi rekommenderar även ett besök i närbelägna småstadsidyllen Sigtuna, Sveriges äldst bevarade stad.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Hotellrum på Radisson Arlanda Flygplats Vi erbjuder 230 nyrenoverade och komplett utrustade rum och sviter, som är ljudisolerade och försedda med trådlös Internetanslutning (WiFi). Alla våra rum är rökfria och handikappvänliga rum kan bokas om så önskas. Alla gäster har fri tillgång till S.A.T.S. träningscenter som ligger på femte våningen i hotellet. Radisson Blu SkyCity Hotel är certifierat som ett ”Väl brandskyddat hotell”. Två barn och ungdomar under 17 år bor gratis per vuxen om inga extra sängar eller sängkläder behövs. Observera att det här erbjudandet gäller i mån av tillgång och plats. Extrasängar till vuxna erbjuds mot en extra kostnad.

Välj en hotellkedja