Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Royal Viking Stockholm

[Total: 1    Average: 4/5]
Scandic Hotel

Radisson Blu Hotel Royal Viking

Stockholm, Sverige

Radisson Blu Royal Viking Hotel är ett utmärkt placerat hotell i Stockholm city med promenadavstånd till stadens många attraktioner, affärsdistrikt, shoppinggator och restauranger. Inom några hundra meters avstånd finner man bland annat Gamla Stan, Kungliga Slottet, berömda Stadshuset och båtar ut till stadens vackra skärgård. Upplev en weekend i Stockholm och bo bekvämt och centralt. Radisson Blu Royal Viking Hotel är ett perfekt beläget hotell i Stockholm city bredvid Arlanda Express, Centralstationen och Cityterminalen.

Se priser och reservera här

Stockholm är charmigt byggd på 14 öar. Med en historia på 750 år har staden en av Europas bäst bevarade medeltidsstäder, Gamla Stan. Stockholm är en liten storstad med närhet till det mesta vilket gör staden till ett perfekt resmål för en weekend i Stockholm.

Konferens på Royal Viking

Upplev en minnesvärd konferens i Stockholm Mitt i city ligger Radisson Blu Royal Viking Hotel som erbjuder en av Stockholms finaste konferensanläggningar med många inspirerande mötesrum. Konferenscentret är utformat med fokus på ljus, luft, bekvämlighet och teknologi. Flertalet rum erbjuder stora panorama fönster och alla rum erbjuder olika ljus möjligheter. Individuell luftkonditionering ger extra komfort och LCD projektor och fritt trådlöst Internet ingår alltid. Hotellets stora atrium The Atmosphere erbjuder en mångsidig eventlokal för upp till 450 gäster och här anordnas bland annat modevisningar, utställningar, minimässor och presskonferenser. Vår personal finns alltid till hands för att se till att allting flyter smidigt från början till slut. Dessutom erbjuder vi vår 100% Guest Satisfaction Guarantee och ger det lilla extra för att överträffa dina förväntningar på en lyckad konferens i Stockholm.

Restaurang & Bar på Radisson Blu Royal Viking Hotel

Besök den populära restaurangen Stockholm Fisk som serverar dagsfärsk fisk och smakrika skaldjursrätter och är en välbesökt restaurang i Stockholm. Åk upp till 9de våningen och ta något förfriskande i hotellets SkyBar med sin fantastiska utsikt över Stockholm eller ta en paus i den internationella lobbybaren som erbjuder en rik barmeny och läckra drinkar. För den som önskar en smaklig måltid på hotellrummet erbjuds 24 timmars room service.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Rum på Royal Viking i Stockholm

Boka ett hotell i Stockholm som passar dig bäst! Radisson Blu Royal Viking Hotel erbjuder 459 rum uppdelade i flera rumskategorier. Upplev klassisk svensk inredning eller modern internationell design med bekvämlighet i fokus. Alla våra hotellrum har svensktillverkade Duxsängar och egen individuell luftkonditionering och det går lätt att koppla upp datorn mot hotellets fria trådlösa Internet. Radisson Blu Royal Viking Hotel är ett av få hotell i Stockholm city som erbjuder inomhus pool. Här finns även ett gym för både styrketräning och konditionsträning, Jacuzzi och bastu. Träningscentret drivs av SATS och entréavgiften ingår för alla gäster boende på hotellet. Hotellet erbjuder även ett fåtal rökrum, allergirum och handikappanpassade rum och de allmänna utrymmena är lättillgängliga och rymliga. Husdjur är tillåtna i rökrum.

Bilder från Royal Viking

Välj en hotellkedja