Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Tallinn, Estonia

[Total: 1    Average: 5/5]
Scandic Hotel

Radisson Blu Hotel Tallinn, Estonia

Tallinn, Estland

Radisson Blu Hotel, Tallinn, är centralt beläget och du har nära till såväl affärsmöten som shopping och underhållning i Estlands spännande huvudstad med lång historia.

Rum på Hotel Talinn

Radisson Blu Hotel har 280 välplanerade rum, inklusive tio sviter, tre Executive-sviter och Presidential-sviten på tjugonde våningen med fantastisk utsikt över gamla stan. I rumspriset ingår bredband, även trådlöst (WiFi).

Hotel Talinn kan även erbjuda rökfria rum och anpassade rum för gäster med funktionshinder eller allergi.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Radisson Talinn

Tallinn ligger vid Östersjön och Finska viken och är ett härligt semesterresmål, samtidigt som staden är ett utpräglat handelscentrum. Stadens centrum är så koncentrerat att du kan nå alla intressanta sevärdheter till fots, inklusive gamla stan – den bäst bevarade medeltidsstaden i norra Europa. På sommaren räknas den kritvita sandstranden i Pirita till en av huvudattraktionerna för turister. Stranden ligger 15 minuters bilresa från hotellet.

Tallinn har en färgstark historia och ett rikt kulturarv. Stadshallen Raekoda med omgivningar är fina exempel på den magnifika arkitekturen. Staden var en gång i tiden en ståtlig borg och många av husen är byggda redan på 1300-talet.

Tallinn har blivit hyllad världen över för sin framåtanda och toppmoderna tjänster. Staden fungerar som handels- och kulturcentrum och utgör dessutom navet för flera stora festivaler och konserter under året. Tallinn har en välkomnande atmosfär och det finns många lockande ställen för dig som vill äta ute, shoppa eller bara dansa hela natten lång.

Seasons Restaurant

Seasons Restaurant ligger på andra våningen och erbjuder smakupplevelser i världsklass. Köket tar avstamp i det franska köket och serverar internationella specialiteter som tillfredsställer och förvånar alla läckergommar.
Vår chefskock kompletterar dessutom à la carte-menyn med skickligt komponerade rätter som samlar världens smaksensationer vid ditt middagsbord. Restaurangen har plats för upp till 150 personer och på morgonen serveras vår berömda Super Breakfast Buffet här.

Välj en hotellkedja