Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Esbo, Finland

[Total: 1    Average: 3/5]
Scandic Hotel

Radisson Blu Hotel Esbo, Finland

Esbo, Finland

Otaniemi-området, där Radisson Blu Hotel ligger, har Nordeuropas tätaste koncentration av teknologirelaterade företag, forskningslaboratorier och utbildningsinstitutioner. Dipoli kongresscentrum ligger 150 meter från hotellet, som alltså är ett bekvämt val för många kongressdeltagare. Radisson Blu Hotel ligger 15 minuters bilresa från Helsingfors centrum, alltså lätt tillgängligt med din egen bil. Vi har gott om kostnadsfria parkeringsplatser.

Tapiola centrum är det närmaste shoppingcentret, 5 minuter i bil eller lite längre till fots. Bussar passerar hela tiden 300 meter från hotellet, så det är lätt att ta sig fram. Helsinki-Vantaa internationella flygplats ligger en halvtimmes resa bort.

Esbo, som är Finlands näst största stad, utmärker sig med sin vackra natur. På sydsidan har staden en lång strandlinje med en unik skärgård längs Finska viken, medan norra Esbo täcks av skogar och utspridda sjöar.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Rum på Hotel Esbo

Beläget i fridfull naturmiljö i Esbo bjuder Radisson Blu Hotel businessresenärer på en annorlunda hotellupplevelse. Bo bekvämt vid havet, bara 15 min från Helsingfors absoluta centrum och en halv timmes körväg från flygfältet. Hagalunds affärscentrum, ritat av Alvar Alto, ligger ett par kilometer från hotellet. Om du kommer med egen bil kan du parkera på vår avgiftsfria parkeringsplats. Dipoli Kongresscenter, Aalto universitetet och Europas största teknologiby ligger nära hotellet.

Hotellet har 209 rum, alla renoverade år 2010. Golven är i trä och väggarna pryds av landskapstapeter med motiv från Esbo skärgård. Förvaringsskåpen har eluttag för bärbara datorer.

Packa med dig ett par bra skor och njut av en uppfriskande promenad eller joggingrunda längs havsstranden. Efteråt kan du ta dig ett dopp i simbassängen och koppla av i bastun.

I rumspriset ingår vår läckra Super Breakfast bufféfrukost. Alla rum har luftkonditionering och möjlighet att koka kaffe och te, samt övrig utrustning som förväntas av ett hotellrum med internationell standard. Alla våra gäster har tillgång till gratis bredband i hela hotellet.

Du sover garanterat gott i våra Magic Dreams sängar som specialdesignats för Radisson Blu Hotellen i Finland. Den lyxiga satinöverdragna madrassen formar sig individuellt enligt din kropp.

Magic Dreams sovupplevelsen fulländas av duntäcken och -dynor från Joutsen Finland Oy. Sängkläderna är framställda i de bästa naturmaterial. Dunet som används putsas och sorteras med den unika Joutsen Down System -processen. Joutsenprodukterna är de enda duntäcken och -dynor som godkänts av Allergi- och astmaförbundet. De är härligt mjuka och luftiga, lagom för både sommar- och vinternätter.

Miljö- och ansvarsfrågor är viktiga för oss – alla Radisson Blu Hotell i Finland är Svanmärkta.

Konferens på Radisson Blu Esbo

När det främsta kriteriet för ditt evenemang är en lugn miljö, är Radisson Blu Hotel i Esbo rätt plats. Hotellet är bekvämt beläget i Esbos hi-techdistrikt, och är samtidigt omgivet av naturen. Det har två konferensrum, vart och ett med plats för upp till 30 personer.Esbo, Finland
Konferensrummen har dagsljus och är utrustade med nödvändig mötesutrustning. Trådlös Bredband ingår alltid utan extra kostnad för alla mötesdeltagare. Ett Business Service center finns tillgängligt i lobbyn.

Några speciella önskemål? Tala om det för vår personal. Vi garanterar 100% Meeting Satisfaction. Läs mer om våra Mötes- & evenemangslöften.

Dipoli kongresscenter ligger bara 150 meter bort med plats för upp till 2000 deltagare.

Välj en hotellkedja