Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Winn Göteborg

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Winn Göteborg

Göteborg, Sverige

Quality Hotel Winn ligger vid Göteborgs norra infart. Ett hotell med närhet till både vacker natur och pulserande storstad. Tio minuters bussresa och ni hamnar mitt i Göteborg centrum! Perfekt för effektiva konferenser och mysiga weekends.

Quality Hotel Winn ligger nära Göteborgs pulserande stadsliv men ändå i natursköna omgivningar. Det är ett modernt konferenshotell som erbjuder alla tänkbara bekvämligheter. 

Hotellets konferensavdelnings alla mötesrum är funktionellt inredda och utrustade med den senaste tekniken. Här är vi vana att arrangera alltifrån enklare lunchmöten till storskaliga konferenser.

Efter en lång dag i Göteborg eller en krävande konferens kan du unna dig en god måltid i vår fina à la carte restaurang. Här finner du välsmakande trerättersmenyer och barnmeny för de små.

Hotellet har en egen relaxavdelning med Göteborgs största simbassäng, bubbelpool och bastu. Det perfekta stället för ett skönt dopp.

Konferens

Quality Hotel Winn i Göteborg har lång erfarenhet och bred kompetens att genomföra små och stora konferenser.

Hotellets konferansavdelning har 11 lokaler med kapacitet på upp till 140 personer.

Vid Göteborgs norra infart reser sig Quality Winn. Ett hotell med närhet till både fin natur och storstadsliv. Tio minuters bussresa och ni hamnar i smeten! Hotel Winn har över 120 rymliga rum där ni sover lugnt hela natten. När ni gör er redo för nästa dag finns den serverad, vår väl tilltagna ekologiska frukost.

Quality Hotel Winn erbjuder stora och rymliga rum, med gott om sängplats för både ensamgäster och familjer. Hotellet har 121 logirum, uppdelade på 4 våningsplan. Den allra största delen av våra rum är dubbelrum, med 2 stycken 140cm breda sängar. Alla rummen har givetvis TV (med betal-tv-kanaler), toalett, dusch, hårdtork, minibar, trådlöst internet och mycket mer.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Vi har dessutom ett antal familjerum med våningssängar, och vissa rum som ligger vägg i vägg med dörr emellan (”connecting room”).

Det är helt enkelt bara att ringa, maila eller fråga på annat sätt, så berättar vi vad vi kan erbjuda för att möta ljust Dina önskemål, och lite till!

Quality Hotel Winn erbjuder 121 rymliga rum där ni sover lugnt hela natten. När ni vaknar väntar vår väl tilltagna frukostbuffé. Hotellet kan erbjuda konferenslokaler för både större och mindre grupper. Kvällstid är vår egen à la carte-restaurang öppen, med både färdiga tre-rättersmenyer och en enklare barmeny.

Vi kan med glädje berätta att vi åter kan erbjuda våra gäster en härlig badupplevelse. Vår poolanläggning är nu nyrenoverad med Göteborgs största hotellpool, ett fräscht bubbelbad och en ny bastu. Allt ingår givetvis då du väljer att övernatta hos oss på Quality Hotel Winn i Göteborg.

Bilder från Quality Hotel Winn i Göteborg

Varmt välkommen till oss på Quality Hotel Winn!

Quality Hotel Winn Göteborg

Gamla Tingstadsgatan 1 40276 Göteborg Sverige Telefon: +46 (0)31 750 19 00
Fax: +46 (0)31 750 19 50

Välj en hotellkedja