Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Waterfront Ålesund

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Waterfront Ålesund

Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront är Ålesunds nya konferens- och nöjeshotell. Det ligger vid vattnet och har en fantastisk utsikt över fjorden och fjällen.

Hotellet är fördelat över ett modernt designhus och ett gammalt jugendhus och har totalt 196 mycket stiliga och urbana rum.

Hotellets olika arkitektoniska stilar, jugend och modernism vävs ihop med en läcker inredning och en hemtrevlig atmosfär. I hotellets toppsvit längst upp ingår en takterrass på 65 kvm med endast himlen som granne.

Restaurang
Hotellet har även ett gym och en mycket chic restaurang, Aqua. Härifrån har man en fantastisk utsikt över fjorden, där båtlivet är kul att se på året om.  Sommartid går det att äta på den vackra uteserveringen. Bredvid restaurangen ligger hotellets trendiga bar.

Konferens
Konfernesavdelningen är utrustad med state of the art teknik. Här kan vi ta emot 300 gäster. Vi hjälper till med att arrangera oförglömliga event.

Toppsviten ligger I det nybyggda Signaturhuset och är på 54 m2. Därtill har den en takterrass på 65 m2, med endast himlen som närmaste granne. Signaturhusets rum har en fototapet som föreställer nakna människor från Ålesund som badar i stora vågor.
Restaurant Aqua
Restaurang Aqua

Hotellets stilrena och trendiga restaurang Aqua har en magnifik utsikt över fjorden.

Uteserveringen ligger på bryggan och här kan du njuta av gastronomiska läckerheter och dricka noga utvalda viner. Köket är känt för sin höga kvalité och ambitionsnivå.

Quality Hotel Waterfront Alesund Conference
Konferens

Quality Hotel Waterfront är ett modernt konferenshotell. Konferenavdelningen har sju olika typer av mötesrum som alla är funktionellt inredda och utrustade med den absolut senaste tekniken och med stort insläpp av naturlig dagsljus från fönstren.

Huvudtanken med Quality Break och Quality Meetings är att allt är inkluderat. I ditt konferenspaket ingår kaffe, frukt, kakor, popcorn och mjukglass. Vi vet att detta hjälper dig att skapa ett perfekt möte så det är bara att ta för sig.

Den största salen tar upp till 300 personer och här kan vi arrangera, galamiddagar, kickoffer, temafester, utställningar och vanliga möten och konferenser.

Quality hotel Waterfront

Nedre Strandgate 25-27 6004 Ålesund Norge Telefon: +47 70 11 19 00
Fax: +47 70 11 19 10

Välj en hotellkedja