Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Vänersborg

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Vänersborg

Vänersborg, Sverige

Quality Hotel Vänersborg är vackert beläget vid Vänerns sydspets. Hotellet har 114 bekväma och fräscha rum och en modern konferensavdelning. En del rum har sjöutsikt och en del utsikt över kanalen. Perfekt för mysiga weekends och kreativa konferenser.

 

Quality Hotel Vänersborg är ett modernt konferenshotell som ligger vid södra Vänern intill Karls Grav kanalen. Nära hotellet finns flera badstränder, friluftsaktiviteter och Vänersborgs kultur- och nöjesliv. 

För dig som vill ha en dag full av roliga vattenlekar kan vi rekommendera ett besök på Äventyrsbadet. I samband med en konferens hos oss kan vi arrangera en tur på Göta älv och Dalslands kanal.

Hotellets moderna konferensavdelning har flera olika rum och kan ta emot 180 personer. Alla rummen är funktionella och inredda med den senaste tekniken för att kunna säkerställa en smidig konferens.

Hotellet har en trevlig restaurang där vi serverar vår populära ekologiska frukostbuffé. Efter en lång konferens kan du hämta ny energi i hotellets gym och relaxavdelning. Här kan du få massage eller njuta av ett dopp i någon av våra pooler.

Hotel Vänersborg är fint rest intill Vänerns sydspets. Quality Vänersborg har över 110 bekväma och fräscha rum allt från enkelrum till sex-bäddsrum. Det finns en trevlig restaurang. Konferens för 180 personer. Friskvårdsanläggning med bl a gym, massage, hudvårdsbehandling och floating, frisör. Mini Spa med bastu finns.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Hotellet har 118 bekväma och fräscha rum allt från enkelrum till 6-bäddsrum. Det finns en trevlig restaurang. Konferensmöjlighet för upp till 180 deltagare. Friskvårdsanläggning med bl a gym, massage, hudvårdsbehandling och floating, frisör. Relax med bastu bubbelpool/inomhuspool. Stor fri parkering in anslutning till hotellet.

Bilder från Quality Hotel Vänersborg

 

Quality Hotel Vänersborg

Nabbensberg 46240 Vänersborg Sverige Telefon: +46 (0)521 575 720
Fax: +46 (0)521 609 23

Välj en hotellkedja