Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Ulstein Ulsteinvik

[Total: 1    Average: 3/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Ulstein Ulsteinvik

Ulsteinvik, Norge

Quality Hotel Ulstein är ett modernt konferenshotell med en särpräglad maritim framtoning. Det ligger vid stranden i Ulsteinvik och är det perfekta alternativet för en kreativ konferens eller en mysig weekend.

Quality Hotel Ulstein är ett modernt konferenshotell som ligger vid stranden i Ulsteinviks centrum. Hotellet har en unik maritimt inspirerad arkitektur.

Hotellet inrymmer även kulturhuset Sjöborg. Konferensavdelningen kan ta emot 500 gäster.

Ulsteinviks nya kulturhus Sjöborg rymmer 500 sittplatser och är det perfekta stället för konferenser, konserter, filmvisningar och andra typer av event. Kulturhuset är sammanlänkat med hotellet och konferensavdelningen.

Quality Hotel Ulstein har en vacker lobby i Art-Deco stil, här finns en öppen spis, utanför hotellet hittar du vår vackra trädgård. Närheten till shopping och förbindelser gör oss till det perfekta konferenshotellet.

Hotellets charmiga uteservering Beddingen ligger vid båtbryggan.
Oljepiren Bar Restaurant
Oljepiren Bar & Restaurang

I Oljepiren Bar & Restaurang kan du njuta av en god måltid medan du ser ut över vattnet.

Med duktiga kockar och de bästa råvarorna från havet garanterar vi dig en gastronomisk upplevelse, ackompanjerat av välsmakande vin.

Conference Ulsteinvik
Konferens

Hotellet ligger i samma byggnad som Sjöborg kulturhus som är det perfekta stället för konferenser, konserter, filmvisningar och andra typer av event. Kulturhuset är sammanlänkat med hotellet och konferensavdelningen.

Konferensavdelningen är ständigt bemannad och vår tillmötesgående och engagerade personal är vana vid att arrangera olika sorters evenemang. Allt ifrån möten och konferenser till galamiddagar, kickoffer och bröllop. Vi kan även orda med limousintransport och sekreterartjänster.

Quality Hotel Ulstein är ett modernt konferenshotell, vi kan ta emot 460 konferensgäster.

Quality Hotel Ulstein

Sjøgata 10 6065 Ulsteinvik Norge Telefon: +47 70 01 30 00
Fax: +47 70 01 30 13

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet. 

Välj en hotellkedja