Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Tønsberg

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg, Norge

Quality Hotel Tönsberg är ett modernt familje- och konferenshotell i Tönsberg. Delar av byggnaden sträcker sig ut över vattnet. Detta bidrar till det maritima temat som genomsyrar hela hotellet. Det är perfekt för mysig weekends och kreativa konferenser.

Quality Hotel Tönsberg är ett konferens- och rekreationshotell som kombinerar det bäst av moderna bekvämligheter och tradition i en mysig maritim miljö. Hotellets personal har lång erfarenhet av att arrangera allt ifrån mindre lunchmöten till stora konferenser. 

Hotellet har en vacker och toppmodern konferensavdelning med olika stora rum. Vi kan ta emot 960 gäster. Alla rummen är funktionellt byggda och utrustade med den senaste tekniken. Allt för att kunna garantera en lyckad konferens. Bredvid hotellet ligger Oseger kulturhus, här kan vi arrangera kickoffer, riksstämmor, produktlanseringar och andra stora event.

Quality Hotel Tönsberg är mer än ett konferenshotell. Vi har en relaxavdelning med utomhus simbassäng. Här kan du koppla av efter en krävande konferens. I vår restaurang Stupind äter du en välsmakande middag. Vi samarbetar med Oseberg Kulturhus och kan arrangera ett trevligt kulturellt inslag till er konferens, t.ex. Opera, teater eller konsert.

Quality Hotel Tonsberg Restaurant
Restaurang Lindahl

Quality Hotel Tönsberg har flera mysiga restauranger. Restaurang Lindahl har plats för 240 gäster. I hotellet ligger även Foynstuene, uppkallad efter Foyn, valfångare från Tönsberg.

Hotellets restaurant Stupind ligger i två etage och är läckert inredd med stora fönster. Stupind var förr i tiden, en krog för törstiga sjömän i Tönsberg. Nu finns här den vackraste panoramautsikten över havet och båtarna som går in och ut i Tönsbergs hamn. Här kan du njuta av ett glas vin och hotellets pianist medan du ser ut över havet.

Quality Hotel Tonsberg Conference
Konferens

Alla rummen är funktionellt byggda och utrustade med den senaste tekniken. Allt för att kunna garantera en lyckad konferens.

Bredvid hotellet ligger Oseger kulturhus, här kan vi arrangera kickoffer, riksstämmor, produktlanseringar och andra stora event. Med en takhöjd på 12.5 meter, loger, orkesterdike och stor scen är det mesta möjligt här.

I samband med er konferens kan vi arrangera en kulturell upplevelse i form av opera, balett, teater eller konsert. Vår engagerade personal ser till att ni får all tänkbar hjälp med planering, genomförande och avslut på er konferens. Vi tar hand om allt praktiska detaljerna så att ni kan fokusera på innehållet.

Quality Hotel Tönsberg har en toppmodern konferensavdelning vi kan ta emot allt från 8 till 960 gäster.

 

Quality Hotel Tønsberg

Ollebukta 3 3126 Tønsberg Norge Telefon: +47 33 00 41 00
Fax: +47 33 00 41 01

Välj en hotellkedja