Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Strand Gjøvik

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Strand Gjøvik

Gjøvik, Norge

Quality Hotel Strand ligger i centrala Gjövik, i Oppland fylke. Det natursköna landskapet bjuder på både fjord och fjäll. På Strand hittar du en av Norges största spaanläggningar. Den avkopplande atmosfären passar bra till inspirerande konferenser.

Quality Hotel Strand ligger granne med Gjöviks kulturhus, en bra utgångspunk för att utforska Gjöviks varierande kulturliv. På sommaren öppnar hotellet upp Taket Bar på terrassen med utsikt över den vackra sjön Mjösa. På Quality Hotel Strand kan du skämma bort dig själv med spabesök, god mat och underhållning. 

Quality Hotel Strand är ett fullservicehotell. Förutom konferens, boende och förstklassig mat kan vi även erbjuda en av Norges största spaanläggningar. Här finns det fullt med möjligheter till att koppla av efter ett krävande möte eller bra njuta av livets goda under en romantisk helg.

Här finner du behagliga behandlingsrum, gym, bastu, terapibad och simbassäng. Våra professionella spaterapeuter hjälper dig till så väl avslappnade som uppiggande behandlingar, allt anpassat efter dina individuella behov. I vår spashop hittar du det senaste inom skönhetsprodukter, här finns även förfriskningar och lättare måltider.

En perfekt avslutning på dagen får du på Taket Bar, vår takterrass med utsikt över den vackra sjön Mjösa. Vi ser till att din vistelse hos oss är fylld av hälsa och välbefinnande.

Smag og behag
Smag og Behag

Smag og Behag heter vår mysiga restaurang. Här komponerar vår hängivna kökschef fram spännande menyer med årstidens bästa råvaror och kombinerar detta med goda viner för en smakupplevelse utöver den vanliga.

Restaurangen på Quality Hotel Strand Gjövik kan även bokas som chambre separée till slutna sällskap.

För en mer informell inramning rekommenderar vi Café PI, här serverar vi fika, goda luncher och middagar samt läskande drinkar. Här har vi även regelbundna temakvällar med live musik, quiz, dans och annat skoj. Här finns en hemtrevlig atmosfär och personalen bjuder gärna på det där lilla extra.

På Quality Hotel Strand Gjövik finns även Big Horn Steakhouse och pizzerian Dolly Dimples.

Quality Hotel Strand Gjovik Konferens
Konferens

Quality Hotel Strand Gjövik är ett mycket populärt konferenshotell men många återkommande kunder. Vår konferensavdelning är på närmare 1000 m2 och här finns allt du kan önska för en lyckad konferens. Vi har den senaste tekniken vad gäller ljud, ljus och luft.

Vår engagerade och effektiva personal hjälper dig med ditt arrangemang hela vägen från planering till genomförande och avslut.

Närheten till Gardermoen och tågstationen gör Quality Hotel Strand Gjövik lättillgängligt och till en idealisk mötesplats. Som konferensdeltagare hos oss får du 20 % rabatt på tågresor med NSB. Vi hjälper även till med att ordna busstransport för konferensgrupper.

För en unik middagsupplevelse rekommenderar vi vår samarbetsparter Richard Halèn på Juul gård. Här bjuds på en aperitif i den gamla smedjan innan man sätter sig till bords i den gamla logen. Juul är en 1700-tals gård några kilometer bort från hotellet och har en mycket vacker utsikt över sjön Mjösa.

Med sju specialdesignade konferensrum och med ett auditorium med rum för 500 personer passa våra lokaler även till middagar, banketter, bröllop och andra event.

 

Quality Hotel Strand

Strandgata 15 2815 Gjøvik Norge Telefon: +47 61 13 20 00
Fax: +47 61 18 08 64

Välj en hotellkedja