Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Sogndal

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Sogndal

Sogndal, Norge

Quality Hotel Sogndal ligger i natursköna Songdal vis Sognefjorden. Området är som gjort för rekreation. Hotellet har en modern konferensavdelning som här kan du få den perfekta balansen av kreativa möten och spännande rekreation i den vackra naturen.

Quality Hotel Sogndal är ett hotell som passar lika bra för affärsresor som semestrar. Vi har en toppmodern konferensavdelning och den vackra naturen bjuder på många möjligheter till spännande rekreation.  

Hotellets konferensavdelning har 12 mötesrum och kan ta emot 300 personer, här kan vi arrangera både små och stora event. Vi har lång erfarenhet av att arrangera kurser, konferenser och möten. Likväl som Bröllop, galamiddagar, födelsedagsfester och julbord. Våra moderna och ljusa lokaler kan anpassas efter dina behov.

Förutom konferenshotell så är vi även det perfekta hotellet för dig som vill uppleva den storslagna naturen i området. Här kan du gå på tur, klättra i berg, paddla på fjorden och i glaciärsjöar.

På vintern kan du besöka Sogndal och Hafslo skidanläggningar som ligger endast 15 min från hotellet. Här finns allt för alpinisten, från nybörjarbackar till avancerade pister och offpist åkning. Vi samarbetar med bägge skidområdena och kan hjälpa till att arrangera en perfekt dag i backen.

Restaurant Dr Hagen
Restaurang Dr. Hagen

På hotellets restaurang Dr. Hagen finner du prima råvaror tillagade av vår erfarna kock. Restaurangen präglas av en avspänd atmosfär, på menyn hittar du traditonella norska rätter blandat med en kassisk à la  carte meny. 

Restaurangen har en ljus och modern inredning som skapar en behaglig miljö att vistas i. Menyn bjuder på klassiska rätter som biff, hamburgare, vegetariska alternativ och barnvänliga rätter.

Dr. Hagen har även fått en ny uteservering så nu går det att njuta av att sitta ute vid fint väder. Vägg i vägg med restaurangen ligger Companiet där vi serverar hotellets frukostbuffé.

För en snabb måltid finns Dolly Dimple´s pizzerian som ligger våningen under Dr. Hagen.

Kvällstid kan du besöka våra nattklubbar SOHO och Keiserinnen.

Quality Hotel Songdal Conference
Konferens

Quality Hotel Sogndal har en modern konferensanläggning med tolvmötesrum. Alla rummen är funktionella och utrustade med de senaste tekniska lösningarna.

Vi har lång erfarenhet av att jobba med konferenser och mötet av olika slag. Närheten till kommunikationer gör att Quality Hotel Sogndal är traktens naturliga konferens och mötesplats.

Vår tillmötesgående personal hjälper dig att planera och genomföra en minnesvärd konferens. Vi tar hand om logistik och teknik så att du kan fokusera på ditt arbete.

Vi vet att konferenser kan vara krävande och har därför utvecklat Quality Break vår pausbuffé. Här serverar vi te, kaffe, frukt, bakverk, mjukglass och popcorn. Goda och energigivande snacks som får dig att orka längre.

Vårt största rum Sogndalssalen kan ta upp till 300 personer.

Quality Hotel Sogndal

Gravensteinsgata 5 6856 Sogndal Norge Telefon: +47 57 62 77 00
Fax: +47 57 62 77 40

Välj en hotellkedja