Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Selma Lagerlöf Sunne

[Total: 2    Average: 3/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Selma Lagerlöf Sunne

Sunne, Sverige

Quality Hotel Selma Lagerlöf ligger vackert i Sunne, den vackra trakten kallas för Sagas Land. Här har vi ett vackert hotell rikt på historia. Vår moderna konferensanläggning ger dig möjlighet till minnesvärda konferenser i Värmland.

Quality Hotel Selma Lagerlöf är ett traditionsrik och personlig konferenshotell som ligger i Sunne. Trakten kallas för Sagans Land och härifrån har Selma Lagerlöf hämtat mycket inspiration till sina böcker. 

Är du ute efter ett rofyllt ställe att arbeta på, att koppla av, fira något stort, utveckla kreativa idéer eller samla företaget för en inspirerad konferens har du kommit rätt. Nerbäddat i den vackra naturen finner du inspiration till arbete så väl som bekymmerslös avkoppling.

I närheten ligger Mårbacka Minnesgård som är bevarat som det var då Selma Lagerlöf bodde där. Det finns många gårdar som ställer ut konst, säljer gamla bruks möbler, här finns även Rottneros Park en av Nordens vackraste skulpturträdgårdar.

Härifrån har du gångavstånd tillnärmaste golfbana och vintertid finns det möjlighet till utförsåkning. I övrigt bjuder den trolska naturen på gott om möjligheter till vandring, paddling och klättring. Här finns något för alla.

Hotellets restaurang serverar en ekologisk frukostbuffé, lunch med husmanskost och trerättersmiddag från vår à la carte meny. Från restaurangen har man utsikt över den vackra sjön Fryken. Kvällstid kan du ta en drink i hotellets pub eller besöka vår nattklubb.

Quality Hotel Selma Lagerlöf Sunne matsal
Restaurang

Hotellets restaurang serverar en ekologisk frukostbuffé, lunch med husmanskost och trerättersmiddag från vår à la carte meny.

Från restaurangen har man utsikt över den vackra sjön Fryken. Kvällstid kan du ta en drink i hotellets pub eller besöka vår nattklubb.

Quality Hotel Selma Lagerlöf Sunne sal
Konferens

Alla rummen är funktionellt inredda och utrustade med den senaste tekniken.

Vår engagerade och tillmötesgående hjälper dig att planera och arrangera din konferens. Konferensavdelningens unika atomsfär har vunnit priser och är ansedd som en av de bästa i Sverige.

Hotellets konferensavdelning har 20 mötesrum och kan ta emot 500 personer.

 

Quality Hotel Selma Lagerlöf är ett fullservice hotell med över 150 rum i härlig herrgårdsstil varav tio är unika sviter. Det bjuds på generösa ekologiska frukost- och lunchbufféer i restaurangen och även middagar där vi mixar svensk gourmetmat med internationella influenser.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Bilder från Quality Hotel Selma Lagerlöf Sunne

Med vår vackra natur och kultur och med närheten till golfbanan och Sunne Vattenpark hälsar vi er välkomna till vårt hotell!

Quality Hotel Selma Lagerlöf

Ekebyvägen 1 68635 Sunne Sverige Telefon: +46 (0)565 688 800
Fax: +46 (0)565 688 821

Välj en hotellkedja