Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Saga Tromsø

[Total: 0    Average: 0/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Saga Tromsø

Tromsø, Norge

Quality Hotel Saga ligger i hjärtat av Tromsö nära kommunikationer. Det är ett fullservice konferenshotell som kan ta emot 200 personer. Här kan du få en skön vistelse vare sig du reser i affärer, som enskild resenär eller med familjen.

Quality Hotel Saga är ett modernt konferenshotell som ligger vackert beläget i centrala Tromsö. Nära kajen där Hurtigrutten lägger till och bussen till Tromsös flygplats.

Hotellet har en fantastisk utsikt över Ishavskatedralen och Tromsö centrum. Det är även gångavstånd till Tromsö Domkyrka och polarmuseet Polaira.

Hotellet har nyligen byggdes ut och reparerats. Våra rum är ljusa, rymliga och moderna. Förutom en konferensavdelning som kan ta emot 200 personer har vi en fin restaurang och sällskapsrum där vi serverar kaffe, kakor, frukt, mjukglass och popcorn i pauserna. Allt för att du ska orka jobba kreativt hela dagen.

Restaurang

På eftermiddagen ställer vi fram våffeljärn så att våra gäster få ta för sig av nygräddade våfflor vi bjuder också på kvällsbuffé varje dag från kl 18.00.

Quality Hotel Saga

Richard With’s pl. 2 9251 Tromsø Norge Telefon: +47 77 60 70 00
Fax: +47 77 60 70 10

Välj en hotellkedja