Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Residence Sandnes

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Residence Sandnes

Sandnes, Norge

Quality Hotel Residence är ett nyrenoverat hotell med ljusa och luftiga konferenslokaler och hotellrum. Det ligger i centrala Sandnes i samma byggnad finns shoppingcenter och biograf. Hotellet passar lika bra för nöjes som affärsresor.

Quality Hotel Sandnes är ett modernt konferenshotell som ligger i centrala Sandnes bara 15 minuter från Stavangers flygplats. Hotellet har ljusa och luftiga rum. Här finns bankettsal, pianobar, nattklubb och en anrik restaurang. 

Vi har en stor konferensavdelning som kan ta emot 350 personer. Våra funktionella rum är alla utrustade med den senaste tekniken för att kunna garantera en väl genomförd konferens. Som en del av Gallerian Vågen Amfi kan vi nyttja biografens salonger som förläsningssalar dagtid.

Under juli och augusti är Quality Hotel Residence speciellt anpassat för barnfamiljer. Barnen kan då checka in själva, här finns lekrum, barndisco och barnanpassade menyer. På sommaren äter alla barn under 12 år gratis middag i vuxnas sällskap.

Vi samarbetar även med Kongsparken som är Västnorges största nöjespark. Andra passande barnaktiviteter är ett besök på Eventyrlandet, ett stort lekland för både små och stora barn.

Quality Hotel Residence Sandnes Bar
Restaurang Spinneriet

Quality Hotel Residences egen restaurang Spinneriet har en lång historia och är kända för sina goda rätter som alla är baserade på lokalt producerade råvaror och norska mattraditioner.

Här kan du få allt från enklare små rätter till en riktig festmiddag. Spinneriet har en charmig uteservering.

Bredvid restaurangen hittar du Pingvinen Bar, det här är en populär cocktailbar men avslappnad atmosfär. När natten närmar sig fylls baren av musik och hög stämning.

På Quality Hotel Residence Sandnes har vi mångårig erfarenhet av att organisera olika fester som bröllop, temafester och galamiddagar.

Vår kökschef jobbar främst med närproducerade råvaror och hjälper dig gärna att specialkomponera en meny till ditt sällskap. Vår duktiga sommelier hjälper dig att välja ut ett gott vin till maten.

För er om vill fira bröllop här kan vi tillgodose de flesta önskemål. Skulle något fattas kan vi säkert ordna det. Våra erfarna kockar och serveringspersonal gör allt för att ge er den perfekta inramningen på er dag.

Året om finns det tillfällen och anledningar att fira, festmiddagar, julbors, bröllop, födelsedagar, firmafester och återträffar. Här finns lokaler och menyer som passar alla olika tillfällen.

Quality Hotel Residence Sandnes
Konferens

Quality Hotel Residence Sandnes flera olika stora mötes, konferens och grupprum. Alla rummen är utrustade med sen senaste tekniken för att kunna garantera en problemfri konferens.

Vår professionella och tillmötesgående personal hjälper dig att planera och genomföra en lyckat event. Vi tar hand om all logistik så att du kan fokusera på innehållet. Eftersom vi har tillgång till biografen dagtid kan använda den som förläsningssal.

Vi vet att konferenser är energikrävande och därför har vi utvecklat Quality Break en energigivande pausbuffé där vi bjuder på te, kaffe, kakor, frukt, popcorn och mjukglass. Gott och lättsamt.

Quality Hotel Residence Sandnes har konferensavdelning som kan ta emot från 4 till 650 personer.

 

Quality Hotel Residence

Ole Bullsgate 5 4306 Sandnes Norge Telefon: +47 51 60 57 00
Fax: +47 51 60 57 01

Välj en hotellkedja