Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Prince Philip Stockholm

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Prince Philip Stockholm

Stockholm, Sverige

Quality Hotel Prince Philip är ett modernt hotell som ligger 10 km från central Stockholm. Vi har konferensavdelning, restaurang och bar. Det är gångavstånd till tunnelbanan som tar dig till Stockholms stora utbud av kultur och nöjesliv.

Quality Hotel Prince Philip är ett nyrenoverat hotell som ligger i Skärholmen ca 10 km från centrala Stockholm. Här finns ett stort shoppingcenter, Stockholms Stadsteaters filial och IKEA. Du åker snabbt och lätt in till Stockholm med tunnelbanan. 

Hotellets konferensavdelning har elva moderna konferenslokaler och kan ta emot 110 personer. Alla rummen är utrustade med den senaste tekniken för att garantera en så smidig konferens som möjligt. Vår tillmötesgående och engagerade personal hjälper dig med planering, genomförande av så väl små som stora möten och konferenser.

Hotellet ligger i ett stort shoppingområde i södra Stockholm. Här finns Heron City Skandinaviens största biograf, IKEA och Skärholmens Centrum med 200 butiker. Missa inte marknaden på torget utanför sommartid. I Skärholmen hittar du en närliggande golfbana och grönområden.

Hotellets populära restaurang serverar en god ekologisk frukost. På vår à la carte meny hittar du välsmakande rätter lagade av våra entusiastiska kockar. Efter en krävande konferens eller en upplevelserik dag i Stockholm kan du hämta ny energi i vårt gym eller koppla av en stund i bastun. Får du energi av andra människor rekommenderar vi ett besök i vår populära hotellbar.

Konferens

Alla rummen är utrustade med den senaste tekniken för att garantera en så smidig konferens som möjligt.

Vår tillmötesgående och engagerade personal hjälper dig med planering, genomförande av så väl små som stora möten och konferenser.

Hotellets konferensavdelning har elva moderna konferenslokaler och kan ta emot 110 personer.

 

Prince Philip är det självklara hotellet för dig som vill bo nära Stockholm City men slippa stadens larm. Quality Hotel Prince Philip är ett modernt hotell och ligger beläget i Skärholmen/Kungens kurva, Sveriges största handelsområde. Köpcentrumet SKHLM, med över 200 affärer, ligger på en minuts gångavstånd från Prince Philip.

Köpcentrumet SKHLM, med över 200 butiker, ligger på en minuts gångavstånd från hotellet och i närområdet hittar du även världens största IKEA, nöjescentrumet Heron City,naturparken Hågelby Gård samt Sätra Idrottshall. Företagskontor i vår närhet innefattar bland annat Svenska McDonald´s, Alfa Laval, DeLaval, TetraPak och Siemens.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Det tar bara 10 minuter med bil till Stockholmsmässan och för alla hotellgäster som bokat rum till mässpris erbjuder vi fri transfer enligt fast tidtabell. Våra hotellrum är moderna, fräscha och på hotellet finns både restaurang & bar samt nio konferenslokaler i olika storlekar.

I logipriset så ingår vår fantastiska frukostbuffé, där du även kan få en fullvärdig ekologisk frukost om du så önskar. Ytterligare förmåner som gäst på Quality Hotel Prince Philip är gratis trådlöst internet i alla rum och publika ytor. Bilen parkerar du enkelt på baksidan av hotellet, dessutom är parkeringen inhägnad och kostnadsfri för alla våra gäster. Tunnelbanestationen ligger alldeles i närheten av hotellet och önskar du ta dig till city så tar det endast 18 minuter. Quality Hotel Prince Philip är 100% rökfritt samt ISO 14001 certifierat.

Bilder från Quality Hotel Prince Philip

Quality Hotel Prince Philip är perfekt för dig som är i Stockholm i affärer, som turist eller med idrottsgänget!

Quality Hotel Prince Philip

Oxholmsgränd 2 12724 Stockholm Sweden Phone: +46 (0)8 680 25 00
Fax: +46 (0)8 680 25 25

Välj en hotellkedja