Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Park Södertälje

[Total: 1    Average: 5/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Park Södertälje City

Södertälje, Sverige

Quality Hotel Park Södertälje City ligger mitt i centrum nära tågstationen och hamnen. Men stadsparken som närmaste granne är det ett charmigt hotell som passar lika bra för affärs- som för semesterresenären.

Quality Hotel Park Södertälje City är ett modernt konferenshotell men en internationell känsla. I en stad full av kontraster men mycket att uppleva får du garanterat inspiration till en kreativ konferens eller en skön weekend.  

Beläget mitt i Södertälje nära tågstationen, gågatan och stadens varierande kultur och nöjesliv är du garanterad en spännande vistelse.

Hotellet har en modern konferensavdelning som kan ta emot 250 personer. Alla rummen är funktionella och utrustade med den senaste tekniken. De stora fönstren som blickar ut över stadsparken ger rummen en extra känsla av rymd och kreativ höjd.

Här kan du besöka äventyrsbadet Sydpoolen, Tom Tits Experiment och Torekällberget, Södertäljes eget Skansen. Därtill finns det gott om teater och konserter och ett brett utbud av restauranger.

I hotellets kombinerade lobby, restaurang och bar kan du äta välsmakande ekologiska rätter eller njuta av en stilla drink. Här finner du även vår ekologiska frukostbuffé.

Hotel_Park_Sodertalje_City_Stockholm05
Restaurang

Hotellet har en kombinerad lobby, restaurang och bar. Här råder en avslappnad atmosfär och du kan likaväl njuta ett gott glas vin som en välsmakande rätt från vår ekologiska à la carte meny.  Det är även här vi serverar vår ekologiska frukostbuffé. 

Restaurangens erkänt duktiga kock lagar kulinariska smaksensationer efter säsongen råvaror. Menyn är en perfekt balans mellan traditionella Svenska rätter och ett klassisk internationellt kök.

Hotel_Park_Sodertalje_City_Stockholm07
Konferens

Alla rummen är funktionella och utrustade med den senaste tekniken. De stora fönstren som blickar ut över stadsparken ger rummen en extra känsla av rymd och kreativ höjd. 

Vår engagerade och tillmötesgående personal hjälper dig att planera, förbereda och genomföra din konferens på bästa sätt. Vi tar hand om de praktiska detaljerna så att du kan fokusera dig på innehållet. Tillsammans skapar vi minnesvärda konferenser.

Hotellet har en modern konferensavdelning som kan ta emot 250 personer.

 

Quality Hotel Park Södertälje är ett hotell med en global feeling och klass. Ni hittar hotellet på bästa läge mitt i Södertälje invid kommunikationer. Nu med en genomgående renovering har vi vi hög kvalitet på allt från mötesytor till mat och dryck. Vi har möjlighet att ta emot upp till 250 deltagare, små som stora.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Kom till ett hotell som inspirerar; årstidernas växlingar i parken utanför flyter in på hotellet och sätter sin prägel även på kökschefens meny.

I vårt vardagsrum, kombinationen av receptions-, lobby- och restaurangdel, kan du äta, dricka, ha ett möte, jobba eller umgås.

Quality Hotel Park Södertälje City

Saltsjötorget 15122 Södertälje Sverige Telefon: +46 (0)8 550 265 00
Fax: +46 (0)8 550 265 66

Välj en hotellkedja