Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Panorama Göteborg

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Panorama Göteborg

Göteborg, Sverige

Quality Hotel Panorama är beläget i centrala Göteborg nära till Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan, Avenyn mm. Härifrån har du gångavstånd till Göteborgs breda kultur och nöjesutbud och den pulserande innerstaden.

Quality Hotel Panorama är ett toppmodernt konferens-  och nöjeshotell. Vi ligger centralt i Göteborg med närhet till stadens kultur och nöjesliv. Här är du garanterad en upplevelserik vistelse. 

Hotellets konferensavdelning har sex flexibla mötesrum och kan ta emot 90 personer.  Alla rum har stora fönster som släpper in naturligt dagsljus och är utrustade med sköna ergonomiska stolar. Utanför rummen dukar vi upp vår pausbuffé Quality Break. Här kan du förutom, te, kaffe, frukt och kakor även få mjukglass och popcorn. Energigivande och populära snacks som får de flesta att le.

Brasseri  P är hotellets restaurang, här serverar vi vår ekologiska frukost och lunch. På kvällen bjuds det på en noga komponerad à la carte meny  och en gedigen vinlista.

Efter en krävande konferens eller upplevelserik dag i Göteborg kan du hämta ny energi i hotellets spaavdelning, CitySpa. Här kan du bada bastu, bubbelpool och koppla av i en lugn och harmonisk miljö. Du kan välja mellan olika spabehandlingar eller träna i vårt gym.

Quality Hotel Panorama Göteborg säng
Brasserie P

Hotellets restaurang, Brasserie P har en avslappnad atmosfär. Här kan du äta från vår välsmakande à la carte meny.

Det är även här som vi serverar vår ekologiska frukostbuffé och lunch. Till kvällen har vi en gedigen vinlista som passar perfekt till våra välsmakande maträtter.

Quality Hotel Panorama Göteborg konferens
Konferens

Alla rum har stora fönster som släpper in naturligt dagsljus och är utrustade med sköna ergonomiska stolar.

Utanför rummen dukar vi upp vår pausbuffé Quality Break. Här kan du förutom, te, kaffe, frukt och kakor även få mjukglass och popcorn. Energigivande och populära snacks som får de flesta att le.

Vi är vana att arrangera konferenser och vår tillmötesgående personal hjälper dig att planera och genomföra ditt event, vare sig det är en enklare affärslunch eller en större konferens.

Hotellets konferensavdelning har sex flexibla mötesrum och kan ta emot 90 personer.

 

Centralt beläget hotell med gångavstånd till Ullevi, Chalmers, Avenyn och shopping. Fritt inträde till hotellets Spa. Quality Panoramas rum är trevliga och inredda i Skandinavisk stil. Alla rum är rökfria.

Quality Hotel Panoramas rum är bekväma och inredda i nordisk stil. Alla rum är rökfria, har kostnadsfritt Internet Wi-Fi, kylskåp, arbetshörna, vattenkokare och TV med internationella kanaler. Boka hotell online med bästa prisgaranti

Hotel Panorama i Göteborg har även större rum som passar fint för familjer. För dig som vill hämta ny energi finns det ett Spa med spännande behandlingar, möjlighet till träning och bubbelpooler inom och utomhus. Varje morgon står vår stora ekologiska frukostbuffé serverad. På kvällen serverar restaurangen en barmeny och à la carte meny med gamla klassiker i modern tappning. Vill du bara koppla av med en drink gör du det i vår härliga bar. Centralt beläget hotell med gångavstånd till Liseberg, Svenska Mässan, Ullevi, Universeum, Chalmers, Avenyn och shopping. På konferensavdelningen erbjuder vi Quality Moments med frukt, mjukglass och popcorn. Alla lokaler har ergonomiska stolar och dagsljus. Garaget har 90 platser mot en låg kostnad per natt, i mån av plats. Under vissa mässor erbjuds gratis buss till Svenska Mässan. Hotellet ligger 25 kilometer från Landvetter flygplats och 16 kilometer från Göteborg City Airport.

Quality Hotel Panorama

Eklandsgatan 51-53 40022 Göteborg Sverige Telefon: +46 (0)31 767 70 00
Fax: +46 (0)31 767 70 70

Välj en hotellkedja