Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Oppdal

[Total: 1    Average: 3/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Oppdal

Oppdal, Norge

Quality Hotel Oppdal är beläget i Oppdal centrum. Oppdal är Norges största skidområde och den storslagna naturen är som gjord för rekreation. Hotellet har en modern konferensavdelning med kapacitet på 250 personer. Två restauranger, bar och relaxavdelning.

 

Boka online här

Quality Hotel Oppdal ligger i centrala Oppdal nära E6 och på gångavstånd från tågstationen. Det är Mellannorges största konferenshotell med kapacitet för 250 konferensgäster. Vi är kända för våra kreativa och lösningsorienterade arrangemang.Hotellets konferensavdelning är utrustad med den senaste tekniska utrustningen och håller mycket hög standard. Vi planerar och arrangerar konferenser med omsorg och är alltid flexibla och lyhörda för era önskemål.

Hotellet har två restauranger, här hittar du även Caledonien Bar och vår relaxavdelning med bastu och badtunna. Quality Hotel Oppdal är inrett i en bondromantisk stil med bland annat himmelsängar. 35 av rummen ligger i den gamla delen medan de övriga ligger i nybygget och har egen balkong eller uteplats.

Närmast Oppdal ligger Dovrefjälls nationalpark och Trollheimens fjällområde. Det är Norges största område för utförsåkning och är speciellt känt för sin fina offpiståkning. Den vackra naturen bjuder in till en mängd andra aktiviteter som rafting, älgsafari, ridsafari, curling, golf och Oppdal Bike Park. Dessutom finns här Vang en gravplats från vikingatiden med ca 800 gravar. I Oppdal finns aktiviteter för alla smaker.

Stor hage med lekpark och minigolf.

Quality Hotel Oppdal

 

Boka hotell online med bästa prisgaranti

 

Quality Hotel Oppdal Restaurant
Restaurant Perrongen

Den väl kända Perrongen Restaurant serverar en utsökt frukost, lunch och middag i ett värdigt atmosfär. Prova vår specialitet ”Slate steak”.

Quality Hotel Oppdal Conference
Konferens

Som regionens största konferenshotell, med en kapacitet på upp till 250 personer vi är kända för kreativa och problemfri händelser.

Den moderna och flexibla konferensavdelning har 12 konferensrum med den senaste tekniska utrustningen för att säkerställa en lyckad konferens.

Hotellets konferensavdelning har en total kapacitet på 250 personer.

Quality Hotel Oppdal

Olaf Skasliensvei 8 7340 Oppdal Norge Telefon: +47 72 40 07 00
Faks: +47 72 40 07 01

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.

Välj en hotellkedja