Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Olavsgaard Skjetten

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Olavsgaard Skjetten

Skjetten, Norge

Quality Hotel Olavsgaard är ett fullservice konferenshotell beläget mitt i mellan Oslo och Gardermoen. Hotellets läge och moderna konferenslokaler gör det till en naturlig mötesplats för hela regionen. Ett populärt hotell för semester- och affärsgäster.

Quality Hotel Olavsgaard är ett funktionellt konferenshotell i herrgårdsstil med en familjär atmosfär. Vackert beläget mellan Gardermoen och Oslo, gör hotellet till en naturlig mötesplats för kurser, konferenser, mässor och privata fester.

Hotellet är nyrenoverat och har 162 moderna rum, sällskapslokaler, restaurang, bar, nattklubb, kafé och en stor modern konferensavdelning med 26 rum. Konferensavdelningen kan ta emot 220 gäster och vår välkomnande personal ser till att hjälpa dig genomföra en lyckad konferens.

Vi vet at konferenser kan vara krävande och planerar därför pauserna så att ni får ny energi. Efter ett hårt pass passar det bra med en bensträckare och energigivande godbitar. Vi samarbetar även med olika lokala aktörer som bjuder på olika aktiviteter som kan verka teambildande t.ex. vinprovning eller en rund golf på Hauger Golfbana.

Restaurang Spisestuen har en hög standard och menyerna ändras ofta efter säsongen och tillgång på råvaror. Vår berömda lunchbuffé står uppdukad varje dag och är en riktig upplevelse, här serveras varma och kalla rätter, kakor och desserter.

Böcker är tillgängliga i hela hotellet som har en samling på ca. 25 000 böcker, tillgängliga för alla gäster. I ett samarbete med Aschehoug förlag, har hotellet infört ett nytt begrepp i hotellbranschen – Hotellboken. I alla rum finns akutella böcker tillgängliga för att läsa eller att köpa om du vill ta boken hem. Som en fortsättning på projektet, har hotellet även en konstsamling som är baserade på det skrivna ordet.

 

Quality Hotel Olavsgaard

 

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Quality Hotel Olavsgaard Oslo restaurant
Restaurant

Vår restaurang består av fyra rum och ”Vinterträdgården”. Du kan välja ett chambre separéeom du vill ha en privat middag. 

Restaurangen har 220 sittplatser och inredningen är en blandning mellan klassiskt och modern stil.

Köket har hög standard och menyerna ändras efter säsongen och tillgång på råvaror. Vår berömda lunchbuffé serveras varje dag och består av kalla och varma rätter, desserter och kakor.

Drengestua är hotellets mer avslappnade kafé. Vi serverar middagar, snacks, smörgåsar, kakor och desserter. Kaféet är känd för god mat och trevliga service.

Quality Hotel Olavsgaard Oslo
Konferens
Quality Hotel Olavsgaard har lång erfarenhet av genomförandet av kurser, konferenser och andra evenemang. Hotellet har flexibla lokaler som passar både stora och små evenemang.

Alla grupp- och konferensrum har dagsljus och är utrustade med den senaste tekniken för att garantera en lyckad konferens. Vi har också en trevlig lounge där man kan hitta inspiration, förbereda sig eller bara koppla av efter ett intensivt arbetspass. På Olavsgaard blir du är väl omhändertagen av vår tillmötesgående och professionella personal som hjälper dig både före och under eventet.

Vi hjälper dig att skräddarsy aktiviteter för din konferens. Få inspiration med vinprovning, teambildnings aktiviteter, eller en runda golf på Hauger Golfbana.

Hotellets konferensavdelning har totalt 26 grupp- och mötesrum med kapacitet för upp till 220 personer. Här finns även en festvåning och en utställningsyta på upp till 900 kvm.

Quality Hotel Olavsgaard

Hvamstubben 11 2013 Skjetten Norge Telefon: +47 63 84 77 00
Faks: +47 63 84 76 00

WE CARE
Vill du tutforska omgivningarna när du bor hos oss? Vi lånar ut cyklar och cykelhjälm gratis. Vi har kartor och olika förslag på jogging och cykelrutter från  5 till 25 km.

Välj en hotellkedja