Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Mastemyr Kolbotn

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Mastemyr Kolbotn

Kolbotn, Norge

Quality Hotel Mastemyr ligger vackert beläget i Kolbotn, en liten förstad till Oslo. Hotellet har en stor konferensavdelning och ligger nära Tusenfryd, Norges stora nöjespark. Ett perfekt hotell för konferenser och familjesemester.

Quality Hotel Mastemyr ligger inbäddat i grönska i Kolbotn, bara tio minuter från Oslos centrum.

Det nyrenoverade hotellet erbjuder bekväma hotellrum för affärsgäster, familjer och enskilda resenärer. Hotellet har en populär lobbybar och restaurang som serverar allt från enkla smårätter till riktiga sittningar.

Vi har en stor konferensanläggning som har 19 moderna och flexibla mötesrum. Här kan vi ta emot 400 personer i vår största sal, Follosalen. Vi kan arrangera galamiddagar, julbord och andra arrangemang för större sällskap. Vår stora trädgårdspark inbjuder till lekar och aktiviteter som grillfest eller konserter.

Under sommarsäsongen är det populärt för semestrande familjer att bo här och besöka nöjesparken Tusenfryd. På hotellet har vi en egen aktivitetsledare som leker med barnen någon timme varje kväll, allt ifrån lekar och filmvisning till fotbollsturneringar arrangeras. Här är det även nära till den fina badstranden i Hvervenbukten. Vi garanterar en härlig semestervistelse för hela familjen!

Resten av året är det poplärt att konferera, ha kickoff eller tillbringa mysiga weekends på tu man hand här på Quality Hotel Mastemyr.

Konstnären Nils Aas har skapat de vackra fåglarna som hänger dekorativt i taket i hotellets reception.
Restaurant Sesong
Restaurang Sesong

Vår restaurang Sesong tar precis som namnet hand om säsongens olika råvaror och förvandlar dem till kulinariska läckerheter.

Vi har en fin kött och fiskmeny samt några vegetariska alternativ. Smårätter och pizza är ett enklare alternativ. Under skolloven finns en särskild barnmeny för de små.

I vår nya bar och restaurang njuter du av läskande drinkar och god mat i en avslappnad atmosfär. Vi har även en fin uteservering som det är en fröjd att sitta på vid fint väder.

Quality Hotel Mastemyr Conference
Konferens

Vi har en stor konferensanläggning som har 19 moderna och flexibla mötesrum. Här kan vi ta emot 400 personer i vår största sal, Follosalen.

Vi kan arrangera galamiddagar, julbord och andra arrangemang för större sällskap. Vår stora trädgårdspark inbjuder till lekar och aktiviteter som grillfest eller konserter.

Vi står vid din sida hela vägen, hjälper dig att planera genomföra och avsluta konferensen på ett professionellt och kreativt sätt. Vi tar hand om logistik och teknik så att du kan koncentrera dig på innehåll och resultat.

Mat är viktigt för att orka jobba. Vi har all olika typer av mat för att hålla dig vaken och fokuserad hela vägen till avresa. Vi serverar tapas, wraps, korvar, galamiddagar, buffé, kaffe med dopp och så vårt populära Quality Break med mjukglass och popcorn.

Vi har en stor konferensanläggning som har 19 moderna mötesrum och vi kan ta emot 400 personer.

 

Quality Hotel Mastemyr

Lienga 11 1410 Kolbotn Norge Telefon: +47 66 99 78 00
Fax: +47 66 99 78 01

Välj en hotellkedja