Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Leangkollen Asker

[Total: 0    Average: 0/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Leangkollen Asker

Asker, Norge

Quality Hotel Leangkollen ett affärs och familjehotell som ligger tio min från centrala Oslo. Hotellet har en fantastisk utsikt över Oslofjorden och har en stor terrass och äppelträdgård där du kan sitta och beundra utsikten och hämta inspiration.

Quality Hotel Leangkollen är ett konferens och semesterhotell som ligger i en naturskön miljö med skog, äppelträdgård och en vacker panoramautsikt över Oslo. 

Quality Hotel Leangkollen skiljer sig från många andra hotell genom sin speciella historia. Kunde timmerväggarna tala så skulle de berätta spännande historier från förr. Det är som gjort för kreativa möten och mysiga weekends eller längre semestervistelser.

Hotellet är nyrenoverat och inrett i en modern stil. Vi får ofta höra vilka sköna sängar vi har och det är viktig för oss att våra gäster sover gott om natten. Alla rum har fin utsikt över vårt vackra grannskap.

Hotellet skulle bli landsförrädaren Quislings “Örnnäste” men freden satte stopp för detta. Blåstugan och Losstugan var tänka som sovrum och är bevarade från den tiden.
Quality Hotel Leangkollen Asker Table
Restaurang

Köket på Leangkollen är välkänt för sin välsmakande lunchbuffé som sägs vara den bästa i hela Norge. Utöver det så kan du vara säker på att få en smakupplevelse utöver det vanliga när du äter middag i vår fina restaurang.

Här njuter du av en god måltid i historisk miljö. Våra unika lokaler lämpar sig bra till såväl affärsluncher som födelsedagsfester. Härifrån har du en fantastisk utsikt över Oslofjorden.

Fester, bröllop och bemärkelsedagar här hålls många olika event och fester. Några väljer oss för det unika läget och den historiska miljön andra för vårt berömda kök. Vi bemödar om oss att ge alla våra gäster det där lilla extra som gör stor skillnad.

Quality Hotel Leangkollen Asker Restaurant
Konferens

Vi är helt enkelt rustade för att kunna arrangera många olika typer av event och konferenser. 

Utsikten från rummen är fantastiskt vacker och inspirerande antingen mot vår trädgård eller över fjorden. Som konferensgäst har du tillgång till vår berömda lunchbuffé, hembakade godsaker på eftermiddagen och hissnande omgivningar.

Här skapar vi den perfekta miljön för att kunna fatta viktiga beslut och ta till sig nya kunskaper. Vi har lång erfarenhet av att arrangera konferenser och vår tillmötesgående personal ser till att du får allt du önskar för att kunna göra ett bra arbete.

Vår moderna konferensavdelning har 17 mötesrum, 10 grupprum och ett exklusivt styrelserum. Det största rummet kan ta emot 120 personer.

 

Quality Hotel Leangkollen

Bleikeråsen 215 1387 Asker Norge Telefon: +47 66 76 70 00
Fax: +47 66 76 70 77

Välj en hotellkedja