Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Klubben Tønsberg

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Klubben Tønsberg

Tønsberg, Norge

Quality Hotel Klubben ligger i Norges äldsta stad Tönsberg Brygga med domkyrkan som närmaste granne. Endast en timma från Oslo och 20 minuter från Torp flygplats är det här ett perfekt alternativ till kreativa konferenser och mysiga weekends.

Quality Hotel Klubben är ett fullservice familje- och konferenshotell vackert och centralt beläget i Tönsberg Brygga. Närheten till Oslo och Torps flygplats gör att det är det självklara valet för konferenser, kurser, kickoffer tema- och familjefester. 

Quality Hotel Klubben är ett mångsidigt konferenshotell med mötesrum och restauranger som tilltalar olika smaker. Här finns flexibla och funktionella mötesrum som kan ta emot 450 personer. Största rummet Klubben Hall rymmer 635 personer och lämpar sig bra för utställningar, mässor, galamiddagar och fester.

Flera av Quality Hotel Klubbens rum har panoramautsikt över vattnet och egen balkong. Här bor du kungligt, med ett sort utbud av nöjen, restauranger och klubbar runt hörnet.

Hotellet är känt för sin sommarshow som passar bra för både stora och små. Andra roliga aktiviteter kan vara ett besök på Sjöfartsmuseet, en guidad tur på Slottsfjället eller en medeltidsafton på hotellet. Vad som än faller i smaken så hjälper vår tillmötesgående personal dig med att boka aktivitet.

Restaurant Ocean
Restaurant Ocean

I restaurang Ocean serverar vi hotellets dignande frukostbuffé. Här hittar du allt du kan önska dig och lite till.

Här serveras också en läcker lunchbuffé för våra konferensgäster, kalla och varma rätter, sallader och goda bakverk.

På restaurang Ocean har du en fantastisk utsikt över Tönsberg Brygga, här njuter du en god bit mat och dryck i den modernt inredda restaurangen.

Café PI är hotellet ungdomshäng, här träffas man på kvällen för att lyssna på musik, dansa, delta i quiz eller någon kul temafest. Den här lokalen kan även bokas för privata fester.

I Klubben bar & Lounge dricker du en god espresso eller läppjar på en läskande drink, i vår smakfullt inredda bar.

Quality Hotel Klubben Tønsberg reception
Konferens

Quality Hotel Klubben är ett mångsidigt konferenshotell. Några av rummen har utsikt över vattnet och passar därför bra till pauser och mingel.

Klubben Hall är hotellets bankettsal, den har nyligen renoverats upp och fått en ljus interiör, den kan delas av så att större och mindre sällskap kan vistas här.

Vi kan även hjälpa dig att skräddarsy event som galamiddagar, kickoffer, utställningar film och modevisningar. Vår engagerade och effektiva personal vi hjälper dig från planering till genomförande och avslut och ser till att ni får ett inspirerande och minnesvärt arrangemang hos oss.

Hotellets konferensavdelning kan ta emot 635 personer.

 

Boka hotell online med bästa prisgaranti
Quality Hotel Klubben

 

Quality Hotel Klubben

Nedre Langgate 49 3126 Tønsberg Norge Telefon: +47 33 35 97 00
Faks: +47 33 35 97 97

Välj en hotellkedja