Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Jönköping

[Total: 1    Average: 3/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Jönköping

Jönköping, Sverige

Quality Hotel Jönköping ligger i centrala Jönköping nära Tändsticksmuseet och Elmia mässområde. Vare sig du är här på semester eller i affärer så finns det mycket att se och göra i Jönköping. På vårt komfortabla hotell kan du koppla av efter en lång dag.

Quality Hotel Jönköping är ett modernt konferenshotell som ligger nära Jönköpings centrum. Härifrån har du nära till Elmia mässområde, Jönköpings flygplats och badparadiset Rosenslundsbadet.

Hotellets konferensavdelning har 13 komfortabla och ljusa rum. Vi vet att en lyckad konferens kräver god planering. Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens. Du skall kunna koncentrera dig på ditt arbete medan vår tillmötesgående personal löser logistik och alla praktiska detaljer.

Quality Hotel Jönköpings restauranger kan ta emot små och stora sällskap. I den mysiga Bakfickan serverar vi en à la carte meny på kvällstid. Efter en lång dag med konferenser eller upplevelser i Jönköping kan du slappna av i vår bastu eller hämta ny energi i vårt gym.

Hotel Jönköping ligger utmed motorvägen, kör av vid Eurostop. 4 km från centrum, Elva km till flygplatsen och fyra km söder om Elmia mässan. På Quality Jönköping är nästan alla hotellrum belägna i tornet med milsvid utsikt över bygden. Hotellrummen är bra och har sängar för en hela familjen.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

På Quality Hotel Jönköping är nästan alla hotellrum belägna i tornet med vidlång utsikt över bygden. Rummen är funktionella och har sängplatser för en hel familj.

Bilder från Quality Hotel Jönköping

Quality Hotel Jönköping

Ryhovsgatan 3 55012 Jönköping Sverige Telefon: +46 (0)36 18 36 00
Fax: +46 (0)36 18 36 87

Välj en hotellkedja