Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Konserthuset

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Hotel Konserthuset, Malmö

Malmö, Sverige

Quality Hotel Konserthuset är ett modernt nöjes och affärshotell mitt i centrala Malmö. Med Malmös konserthus som granne och ära till stadens sevärdheter och shoppingstråk. Här får du en upplevelserik vistelse vare sig du är här i affärer eller nöjen.

Quality Hotel Konserthuset är ett fullservice konferenshotell som ligger i samma hus som Malmö Konserthus, mitt inne i stan. Här har du nära till Gustav Adolfs torg, St Petri kyrkan och Lilla Torg. Perfekt läge för en spännande vistelse i Malmö. 

Malmö har allt du önskar i nöjesutbud. Här hittar du bra shopping, mysiga kaféer, kända restauranger och barer och nattliv speciellt runt Lilla Torg och Möllevångstorget. Kulturlivet är rikt med många olika festivaler och olika scener för musik, dans och teater. Lägg därtill alla museer och gallerier så har du fullt upp!

Hotel Konserthuset Malmo
Konferera på Konserthuset

Hotellets moderna konferensavdelning har tolv flexibla rum som kan anpassas för större och mindre grupper. Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens.

Du skall kunna koncentrera dig på ditt arbete medan vi löser logistik och alla praktiska detaljer. Vi hjälper dig med ditt arrangemang hela vägen, vare sig det gäller en mindre affärslunch eller en stor konferens.

Quality Hotel Konserthuset Malmö restaurant
Att äta på Konserthuset

Hotellets restaurang har nyligen renoverats och fått en modern och ombonad inredning. Här serveras den populära fisksoppan med grillat kött.

Bland gästerna hittar du hotellets gäster, Malmöiter och besökare till konserthuset.

Hotellets moderna konferensavdelningar har tolv funktionella konferensrum alla utrustade med den senaste tekniken. Vi vet att en lyckad konferens kräver god planering och vår tillmötesgående personal hjälper dig med planering och genomförande. Vi tar hand om alla detaljer och all logistik så att du kan koncentrera dig på ditt arbete.

Efter en lång upplevleserik dag kan du koppla av i vår relaxavdelning. Här kan du njut av bastu, bubbelpool och olika spabehandlingar.

 

Adress till Quality Hotel Konserthuset, Malmö

Amiralsgatan 19 21155 Malmö Sverige Telefon: +46 (0)40 664 60 00
Fax: +46 (0)40 664 60 65

Välj en hotellkedja