Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Fredrikstad

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad, Norge

Quality Hotel Fredrikstad är ett toppmodernt designhotell mitt i stan. Här möts modern arkitektur och nyskapande skandinavisk design som tillsammans bildar en unik atmosfär. En inspirerande miljö som passar lika bra för effektiva möten som mysiga weekends.

Quality Hotel Fredrikstad är ett hotell med urban känsla och ligger i hjärtat av Fredrikstad med gångavstånd till ett varierat utbud av restauranger, butiker, kaféer och gallerier. Det ligger nära centralstationen och Fredrikstads charmiga gamla stadskärna. 

Hotellets satsning på skandinavisk design är genomgående och omfattar hela hotellet, från lobby till rummen, restaurangen och konferenslokalerna. Design och arkitektur ger en modern inramning medans vår tillmötesgående personal ser till att atmosfären känns avslappnad och skön.

Fredrikstad är Östfold fylkes kulturcentrum. Det är Skandinaviens bäst bevarade fästningstad och i trakten runt staden finns gravhögar och hällristningar från Bronsåldern. Gamla stans charmiga små gränder är från 1400 talet och en tur i skärgården kan varmt rekommenderas.

Hotellets närmaste granne är Den Blå Grottan, Fredristads kulturhus som gjort sig känt för sina populära teateruppsättningar, konserter och moderna dansföreställningar. Sommar som vinter finns det alltid något att se och göra i Fredrikstad.

Quality Hotel Fredrikstad Food
Restaurang

Här serveras italienska delikatesser i restaurangen på åttonde våningen. Ta en drink och beundra utsikten eller sjunk ner i en skön fåtölj vid den öppna spisen.

Quality Hotel Fredrikstad Lobby
Konferens

Quality Hotel Fredrikstad har moderna konferenslokaler utrustade med den senaste tekniken.

Vi vet att en lyckad konferens kräver god planering och vår tillmötesgående personal hjälper dig med planering och genomförande. Vi tar hand om alla detaljer och all logistik så att du kan koncentrera dig på ditt arbete.

Vare sig det gäller ett personligt möte eller en stor konferens så har Quality Hotel Fredrikstads konferensanläggning moderna och flexibla rum.

Om du planerar en konferens utöver det vanliga kan vi erbjuda spännande arrangemang vid Oslofjorden. Tillsammans med vår samarbetspartner SYD:VENT arrangerar vi en rad spännande aktiviteter på vatten och land.

Vi har 14 mötesrum och den stora balsalen rymmer 250 gäster medan Kultursalen bredvid rymmer hela 500 gäster och lämpar sig utmärk för banketter och företagsevenemang.

 

Quality Hotel Fredrikstad

Nygaten 2-6 1607 Fredrikstad Norge Telefon: +47 69 39 30 00
Fax: +47 69 39 30 01

Välj en hotellkedja