Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Halmstad

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Halmstad

Halmstad, Sverige

Quality Hotel Halmstad har en vacker utsikt över havet och staden. Vår moderna konferensanläggning har ljusa och tekniskt välutrustade lokaler. Quality Hotel Halmstad passar perfekt för möten men även sköna stunder med familj och vänner.

Quality Hotel Halmstad är ett modernt konfernshotell som liggeri södra Halmstad. Här finns alt som krävs för att arrangera en effektiv och kreativ konferens.  

Hotellet har en fantastisk utsikt över havet och Halmstad. Vi bjuder på en stor ekologisk frukostbuffé. I vår fina restaurang kan du avnjuta en god middag. I hotellets Bistro är atomsfären skönt avspänd och här kan du få en god bit mat och efter en lång dag.

Halmstad bjuder på mycket sol, bad och båtliv sommartid. Här kan du även spela golf och för den shoppingsugen finns många butiker precis bredvid hotellet. Här finns även gott om kaféer, barer och restauranger.

Hotellet i Halmstad har en magnifik utsikt över havet och staden. De erbjuder en trevlig vistelse. Quality Hotel Halmstad har över 100 hotellrum som är anpassade för olika behov, du kan hitta allt från standard rum med upp till fyra bäddar, modernt designade rum och mysiga sviter. Hotellet erbjuder även 9 moderna konferenslokaler för upp till 120 personer.

Hotellet är lätt att hitta med sitt läge i anslutning till motorvägen, välj avfarten Halmstad södra mot Halmstad centrum.

Quality Hotel Halmstad
Restaurang

Hotellets gemytliga restaurang bjuder på god mat och en stor ekologisk frukostbuffé varje morgon. I vårt Bistro kan äta du kvällsmat och dricka en kall öl.

Quality Hotel Halmstad sal
Konferens

Quality Hotel Halmstad har en toppmodern konferensanläggning finns 9 flexibla lokaler som passar för både mindre och större arrangemang.

Vi vet att en lyckad konferens kräver god planering. Vi har investerat i den senaste tekniken för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens. Du skall kunna koncentrera dig på ditt arbete medan vår tillmötesgående personal löser logistik och alla praktiska detaljer.

Vi vet att konferenser kan vara krävande och därför har vi satsat lite extra på vår pausbuffé. Förutom kaffe, färsk frukt och bakverk, bjuder vi även popcorn och mjukglass. Populära och energigivande snacks som får deltagarna på gott humör.

Halmstad bjuder på många möjligheter för olika arrangemang kring din konferens, vi kan hjälpa dig att göra din vistelse här extra minnesvärd. Välj mellan en runda golf på en av Halmstads elva golfbanor, bårtur med fiske, bowling eller go-cart.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

I samma byggnad som hotellet kommer du att upptäcka Halmstads största galleria med massor av affärer, apotek och systembolag.

Som vår gäst kan vi erbjuda dig trådlöst internet och parkering i direkt anslutning till hotellet. För en mindre kostnad kan vi erbjuda en bevakad säkerhetsparkering.

Bilder från Quality Hotel Halmstad

Quality Hotel Halmstad

Prästvägen 1 302 63 Halmstad Sverige Telefon: +46 (0)35 18 35 00
Fax: +46 (0)35 18 35 08

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet. 

Välj en hotellkedja