Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Grand Kongsberg

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Grand, Kongsberg

Kongsberg, Norge

Quality Hotel Grand är ett hotell som har mycket att bjuda på. Här finns konferensanläggning, spa, à la carte restaurang och nattklubb! Dessutom är det nära till Kongsbergs kulturutbud. Ha en skön vistelse vare sig det du reser i jobbet eller privat.

Quality Hotel Grand ligger Kongsbergs centrum och bara en timma från Oslo. Hotellet har toppmoderna konferenslokaler, en gemytlig restaurang, festsal, barer, nattklubb och ett eget barnhotell.  Vi garanterar våra gäster en spännande vistelse.

Hotellet har en ljus och luftig konferensavdelning som kan ta emot upp till 600 personer i våra flexibla konferenslokaler. Vår tillmötesgående personal hjälper dig vid planering och genomförande av små som stora konferenser. Du skall kunna koncentrera dig på ditt arbete medan vi löser logistik och alla praktiska detaljer.

Här kan du bo behagligt, äta gott och njuta av ett varierat kulturliv. Hotellets restaurang Fryd har rykte om sig att vara traktens bästa. Här finns allt, god stämning, entusiastisk köks och serveringspersonal och inte minst utsökt god mat!

Efter en lång dag kan det vara skönt att koppla av i vårt spa. Inredningen är inspirerad av traktens många gruvor, och här kan du njuta av en rad olika behandlingar, simbassäng, bubbelpool, massageduschar och bastu. Vi bjuder på frukt och Pure Water när spat är bemannat.

I Kongsberg finns mycket att se och göra här kan du besöka Kongsberg kyrka, Norges största barockkyrka, Kongsbergs silvergruvor och för den sportige kan man här spela golf, köra gokart och åka skidor vintertid.

Restaurant Fryd
Restaurant Fryd

Hotellets gemytliga restaurang Fryd är känd för sin entusiastiska personal som jobbar kreativt för att du ska få en fantastisk måltid. Kom till oss och njut av god mat och dryck!

Våra kockar anpassar menyn efter säsongens råvaror året runt. Vi har även temamenyer baserade på olika länder och deras lokala råvaror. Allt serveras med noga utvalda viner.

Kökschef Christan Emmertz och hans stab lagar välsmakande rätter som speglar säsongen. Vid större sällskap kan vi skräddarsy menyer med god mat och gott vin för ert sällskap. Vi hjälper dig att skapa en minnesvärd afton.

Conference Quality Hotel Grand Kongsberg
Konferens

Quality Hotel Grand i Kongsberg har en stor konferensanläggning. Vi kan ta emot upp till 600 personer och har lång erfarenhet av att arrangera alla typer av möte, tillställningar och fester. Vår engagerade personal hjälper dig att skräddarsy ett event som passar dina behov och önskemål.

Vi har 24 ljusa och luftiga lokaler som är specialdesignade för att kunna genomgöra effektiva och smidiga konferenser. Här finns den senaste tekniken och vår personal hjälper dig med allt du behöver.

Vi vet att konferenser kan vara krävande och därför har vi skapat vår egen Quality Break. Förutom kaffe, färsk frukt och bakverk, bjuder vi även popcorn och mjukglass. Populära och energigivande snacks som får deltagarna på gott humör.

Quality Hotel Grand i Kongsberg har en stor konferensanläggning som kan ta emot upp till 600 personer.

 

Quality Hotel Grand, Kongsberg

Chr. Augustsgt. 2 3611 Kongsberg Norge Telefon: +47 32 77 28 00
Fax: +47 32 73 41 29

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.   

Välj en hotellkedja