Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Globe

[Total: 3    Average: 3.3/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Globe Stockholm

Stockholm, Sverige

Quality Hotel Globe ligger mitt i Globen området nära till Ericsson Globe Arena, Hovet, Söderstadion och Annexet. Det är ett modernt konferens och familjehotell med shopping och roliga upplevelser runt hörnet. Perfekt för en händelserik weekend.

Quality Hotel Globe är ett modernt konferenshotell som ligger i Globenområdet nära evenemang, shopping och olika typer av underhållning. Förutom konferens kan du här slappna av i vår relaxavdelning. 

Hotellets konferensavdelning har 17 flexibla konferensrum vissa med en helt unik utformning och atmosfär.  Det största rummet kan ta emot 320 konferensgäster. Vi hjälper dig att arrangera en lyckad konferens. Vi sköter alt det praktiska och logisk så att du kan fokusera på innehållet.Högst upp i Quality Hotel Globen hittar du vår relaxavdelning. Här finns bastu, bubbelpool, gym och en takterrass med en fantastisk utsikt över Stockholm. Ett perfekt ställe att hämta kraft och energi efter en lång upplevelserik dag i Stockholme eller en krävande konferens.

Restaurang

Hotellets populära Arenarestaurang ligger på sjunde våningen och har en fin utsikt in över arenan i Ericsson Globe.

Här serverar vi vår ekologiska frukostbuffé så väl som affärsluncher och specialmiddagar.

I lobbyn hittar du vår andra populära restaurang den är full lunch som middag av hotellgäster och besökare till Globenområdets olika evenemang.

I hotellets lobbyrestaurang hittar du vår välrenommerade à la carte meny. Här äter de som arbetar i området lunch och det är en populär mötesplats för våra hotellgäster.

Quality Hotel Globe är ett modernt fullservicehotell beläget i Stockholms evenemangsområde, Globen. Hotellet ligger i direkt anslutning till alla områdets arenor och Globen Shopping. Året runt pågår en mängd evenemang som konserter, ishockeymatcher, hästshower m.m. Bara 300 meter från hotellet tar tunnelbanan dig på få minuter direkt in till centrala Stockholm. Vid hotellet finns gott om parkering i garage eller på parkeringsplats framför hotellet.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

För att komma till hotellets online bokning med bästa priset just nu klicka här!

Quality Hotel Globe erbjuder 329 rum, 2 restauranger, 17 konferenslokaler, bar, fitness, bastu och parkeringsplats eller garage mot avgift. Hotellet har 329 rum och över 900 bäddar. Det är endast 350 meter från hotellet till Tunnelbanan som tar dig till Stockholms Central på 10 minuter.

Det är lätt att ta sig till hotellet med bil och med tunnelbana börjar innerstan endast 2 stationer från Globen. Quality Hotel Globe ligger mitt i evenemangsområdet Globen där ni hittar arenorna Ericsson Globe, Hovet, Söderstadion och Annexet. Globen Shopping och Globens stora företagsområde ligger också intill hotellet.
Boka och se priser här!

Stjärnrummet

Vi har stora möjligheter till spännande arrangemangi våra möteslokaler. Några av de 17 st lokalerna är unika i Stockholm vad gäller utformning och känsla. Stjärnrummet ligger högst upp på hotellets tak och tar upp till 320 personer. Här kan vi ta emot dagkonferenser som får en hel våning för sig själva eller ordna middagsarrangemang. Cosmos är vår hörsal och den tar 220 personer i fast biosittning. Galaxen är en mässlokal i två våningar där man har möjlighet att ställa upp mindre mässor för längre perioder. Lokalen lämpar sig även bra som festlokal.

Relaxavdelningen på Quality Hotel Globe

Relaxen är utrustad med bastu, ångbastu samt jacuzzi. I denna avdelning har ni även möjlighet att träna på våra löpband och motionscyklar. I anslutning till relaxen finns en stor utomhusterass som under soliga dagar brukar vara populär. Relaxen kan utnyttjas fritt av hotellets gäster.

Sviter

Högst upp i hotellet har vi våra tre toppsviter. Artistsviterna och Globensviten är alla lyxigt inredda i moderna stil och har egen terass med utsikt över Stockholm. I Globensviten finns även en jacuzzi på terassen samt egen bastu. Sviten kan också användas för mindre möten då vardagsrummet är inrett med mötesbord och soffgrupp.

Bilder från Quality Hotel Globe

Adress till Quality Hotel Globe

Arenaslingan 7 12126 Stockholm Sverige Telefon: +46 (0)8 686 63 00
Fax: +46 (0)8 686 63 01

Välj en hotellkedja