Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Førde

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Førde

Førde, Norge

Quality Hotel Förde är ett familjedrivet hotell i centrala Förde i Song och Fjordane fylke. Området är vida känt för sin vackra natur med fjordar, fjäll och glaciärer. Från hotellet byggdes redan på 1800-talet och här har du en fantastisk utsikt.

Quality Hotel Förde totalrenoverades 1999 och byggde då till en fullservice konferensanläggning. Den består i dag av fyra konferenslokaler och kan ta emot 220 personer. Vi har lång erfarenhet av att arrangera olika typer av konferenser och arrangemang. 

Hotellet har även ett spa och hälsocenter. Här kan du njuta av bastu, ångbastu, bubbelpool både inne och ute, solarium och ett välutrustat gym. Våra professionella spaterapeuter kan skämma bort dig med massage och ansiktsbehandlingar eller så tar du ett uppfriskade dopp i vårt kall bad. Det perfekta stället att hämta ny energi på.

Hotellet har två restauranger, pub, bar och en mysig lounge med öppen spis där det alltid finns nybryggt kaffe. Här kan du koppla av i soffan framför brasan. Här finns det många möjligheter att koppla av. Utmärkt för en mysig weekend eller efter en lång konferensdag.

Quality Hotel Forde Lobby
Restaurang Mathilda

Quality Hotel Fördes egna restaurang Mathilda är populär bland hotellgäster och ortsbefolkningen.

Kockarna är stolta över att kunna presentera traditionella norska rätter blandat med det europeiska köket. De är genuint intresserade av att laga sund och god mat som ger en verklig kulinarisk upplevelse.

Efter en utsökt måltid i restaurangen kan du fortsätta till hotellets pub som även är ett populärt uteställe i Förde. Den är inredd som en riktig engelsk pub med viktorianska möbler. Under helgerna förhöjer livemusik stämningen.

Quality Hotel Forde
Konferens

Vi vet att en lyckad konferens kräver god planering och vår tillmötesgående personal hjälper dig med planering och genomförande.

Vi tar hand om alla detaljer och all logistik så att du kan koncentrera dig på ditt arbete.

Våra konferensrum:

Firdarummet kan ta upp till 220 personer, rummet är utrustat med alla tekniska lösningar som garanterar en välfungerande konferens.

Hafstad och Bruland är två rum som kan ta 18 personer vardera. Moderna lokaler som passar utmärkt för möten.

Vierummet är ett lite mötesrum som kan ta 10 personer, här finns det gott om naturlig dagsljus.

Jølstrastova är kan ta upp till 30 personer. Rummet ligger i källarvåningen vilket ger en ombonad karaktär. Långbordet i mahogny gör att det passar lika bra för privata middagar som till möten.

Quality Hotel Förde har en modern konferensavdelning som kan ta emot 220 konferensgäster.

Quality Hotel Førde

Hafstadsveien 26 6801 Førde Norge Telefon: +47 57 82 81 10
Fax: +47 57 82 81 11

Välj en hotellkedja