Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Florø

[Total: 0    Average: 0/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Florø

Florø, Norge

Quality Hotel Florö ligger vacker beläget i centrum av den lilla kuststaden Florö. Från hotellet har du en vacker utsikt över hamnen, fjorden, fjällen och vidare ut över havet. Hela hotellet har ett maritimt tema som går igen i alla rummen.

Quality Hotel Florö ligger precis vid vattnet och har kanske Florös bästa utsikt. Det ligger precis vid stadens shoppinggata och har nära till restauranger och kaffer. 

Hotellet består av två delar den äldre där restaurangen huserar är från 1890-talet och var förr ett sillsalteri. Den nya delen kom till 1997. En skön blandning av gammalt och nytt allt med ett särpräglat maritimt tema.

Med havet och skärgården utanför finns här gott om varierande aktiviteter och spännande upplevelser. Till exempel kan nämnas en båttur till den lilla ön Kinn med sin kyrka bevarad från 1100-talet, eller den vackra herrgården i Svanöy.

Vi kan erbjuda sightseeing i skärgården med fisketävling och strandhugg. Havskajak och rafting finns på programmet för de som vill ha lite mer äventyr. Hotellpersonalen ser till att ni får mer er gott att äta och dricka på utflykten.

Restaurant Bryggekanten
Restaurang Bryggekanten

Quality Hotel Florös egna restaurang Bryggekanten har en magnifik utsikt och här kan du verkligen njuta av havets läckerheter medan du i princip doppar fötterna i havet. 

Restaurangen har ett genomgående maritimt tema, här serverar vi en utsökt à la carte, olika smårätter och dagen rätt.

Härifrån är utsikten storslagen och den friska havsdoften förstärker upplevelsen. Ät en god måltid eller njut av en drink på bryggan. Nauset vårt lilla chambre separée med plats för 12 personer, har du något att fira ska du boka Nauset.

Quality Hotel Floro
Konferens

Quality Hotel Florös egen konferensavdelning ligger i två plan. Förutom konferenser och möten arrangerar vi även galamiddagar, konserter och julbord.  

Vi vet att en lyckad konferens kräver god planering. Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens. Du skall kunna koncentrera dig på ditt arbete medan vi löser logistik och alla praktiska detaljer.

Vi har tre olika mötesrum och kan ta emot upp till 200 personer.

 

Quality Hotel Florø

Hamnegata 7 6900 Florø Norge Telefon: +47 57 75 25 55
Fax: +47 57 75 75 10

Välj en hotellkedja