Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Ekoxen Linköping

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Ekoxen Linköping

Linköping, Sverige

Quality Hotel Ekoxen ligger vackert beläget centralt i Lindköping, granne med den vackra parken Trädgårdsföreningen. Här har du när till allt, kultur, natur, restauranger, kaféer och butiker. Hotellet passar perfekt för konferensgäster och familjer.

Quality Hotel Ekoxen är ett förstklassigt konferenshotell, vackert beläget i Lindköpings centrum.

Granne med stadens gröna oas Trädgårdsföreningen och bara ett stenkast från restauranger, butiker, och kulturinrättningar. Här finns garanterat något för alla!

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Hotellets populära konferensavdelning har 14 flexibla konferensrum som kan ta emot upp till 300 personer. Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens. Du skall kunna koncentrera dig på ditt arbete medan vi löser logistik och alla praktiska detaljer. Vi hjälper dig med ditt arrangemang hela vägen, vare sig det gäller en mindre affärslunch eller en stor konferens.

Men vi är mer än bara ett konferenshotell och kan bjuda på spännande aktiviteter för hela familjen. Närheten till golfbanor, Formel-1 bana och en mängd friluftsaktiviteter. Eller varför inte passa på att besöka Kolmården eller Astrid Lindgrens Värld?

Hotellets välrenommerade restaurang Brasserie Britto bjuder på modern svensk mat med inspiration från hela världen. Lika populärt bland våra gäster som bland ortborna.

Brasserie Britto
Brasserie Britto

Hotellets restaurang, Brasserie Britto är en populär mötesplats för våra gäster och för Lindköpingsborna.

Våra entusiastiska kockar använder främst lokalproducerade färska råvaror för att försäkra sig om bra kvalité och en enastående smakupplevelse.

På sommaren öppnar vi uteserveringen med utsikt mot den vackra parken Trädgårdsföreningen. En riktig oas mitt i stan!

Quality Hotel Ekoxen Conference
Konferens

Quality Hotel Ekoxen är ett modernt konferenshotell mitt i central Lindköping. Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens.

Vår engagerade och tillmötesgående personal hjälper dig med ditt arrangemang hela vägen, vare sig det gäller en mindre affärslunch eller en stor konferens.

Vi vet att konferenser kan vara krävande och därför har vi skapat vår egen Quality Break. Förutom kaffe, färsk frukt och läckra bakverk, bjuder vi även popcorn och mjukglass. Populära och energigivande snacks som får deltagarna på gott humör.

Hotellets konferensavdelning har 14 flexibla konferensrum och kan ta emot upp till 300 personer.

Efter en lång konferens eller upplevelserik dag i Lindköping kan du slappna av i hotellets spa p.a.u.s. Här finns pool, bastu och en mängd olika spabehandlingar. En oas där du kan hämta energi och slappna av.

 

Quality Hotel Ekoxen är ett välkänt affärs- och konferenshotell, som ligger i centrum av Linköping, intill stadens vackraste park Trädgårdsföreningen. Ett stenkast från hotellet finns även stans stora utbud av shopping, nöjen och restauranger och alldeles intill finns ett brett kulturutbud, golfbanor och busiga äventyr för barnen. Ekoxen har ständigt återkommande gäster.

Boka hotell online med bästa prisgaranti
Ekoxen har ständigt återkommande gäster och nya besökare, som lägger sina möten och kick-offer hos oss. Därför har de en mängd aktiviteter och evenemang att erbjuda. Hotell Ekoxen är också ett hotell för hela familjen, med ett roligt och spännande utbud för de flesta intressen. I vår omtyckta restaurang Brasserie Britto arbetar duktiga kockar, som vet att vägen till människans hjärta går genom magen. De bjuder gärna på matupplevelser för alla sinnen, självklart även för de minsta.

Spa-avdelning p.a.u.s. med pool och bastu – en oas i vardagen. De erbjuder lyxigt sköna behandlingar för både män och kvinnor. Quality Hotel Ekoxen är verkligen mer än bara ett hotell!

Quality Hotel Ekoxen

Klostergatan 68 58223 Linköping Sverige Telefon: +46 (0)13 25 26 00
Fax: +46 (0)13 12 19 03

Välj en hotellkedja