Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Augustin Trondheim

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Augustin Trondheim

Trondheim, Norge

Quality Hotel Augustin ligger i centrala Trondheim, en stad full av historia, kultur och spännande upplevelser. Vare sig du är här i affärer eller på resa med goda vänner och familj så kan vi lova dig en härlig vistelse på Quality Hotel Augustin.

Quality Hotel Augustin är ett modernt konferenshotell som ligger på Trondheim torg i den gamla delen av Trondheim centrum.

Hotellets personliga och avslappnade atmosfär inbjuder till en skön vistelse vare dig du är här som konferensgäst eller semesterfirare.

Hotellets läge är perfekt för att uppleva Trondheims varierande kulturliv. Härifrån har du nära den berömda Nidarosdomen, Ärkebiskopsgården och Kristiansten Fästning. Dessutom shopping center och stadens alla barer, restauranger och klubbar.

I staden arrangeras flera olika musikfestivaler och sommartid spelas utomhusteater och utomhusopera. Trondheim Konstmuseum bör man inte missa och för den som vill fiska bjuder Nideälven på Norges bästa lax och öringsfiske.

Quality Hotel Agustin Trondheim Eat
Restaurang

Quality Hotel Augustin har utsökt restaurang som serverar frukost, lunch och middag allt med ekologiska och närproducerade råvaror.

Restaurangen serverar även lunch och middag för större sällskap, och hjälper dig gärna planera affärsluncher, kickoffer eller temafester.

Kockarna på Quality Hotel Augustin letar ständigt efter ny inspiration och har komponerat ihop en unik meny som passar både vardag och fest.

Quality Hotel Agustin Trondheim Conferenceroom
Konferens

Quality Hotel Augustin har en toppmodern konferensavdelning med 15 mötesrum som alla är utrustade med den senaste tekniken.

Vi kan ta emot 130 personer och vår engagerade personal hjälper dig att arrangera en välplanerad konferens allt utifrån dina önskemål. Det enda du behöver fokusera på är innehållet, vi tar hand om resten!

Vi vet att konferenser kan vara krävande och därför har vi skapat vår egen Quality Break. Förutom kaffe, färsk frukt och läckra bakverk, bjuder vi även popcorn och mjukglass. Populära och energigivande snacks som får deltagarna på gott humör.

Quality Hotel Augustin har en toppmodern konferensavdelning med 15 mötesrum som kan ta emot 130 personer.

Quality Hotel Augustin

Kongensgate 26 7011 Trondheim Norge Telefon: +47 73 54 70 00
Fax: +47 73 54 70 01

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet. 

Välj en hotellkedja