Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Astoria Hamar

[Total: 2    Average: 3/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Astoria Hamar

Hamar, Norge

Quality Hotel Astoria ligger i centrala Hamar som ligger vackert beläget vid Norges största insjö Mjösa. Det är ett modernt konferenshotell med en avslappnad atmosfär. Här finns en utmärkt à la carte restaurang och sällskapsrum med utsikt över Hamar.

Hamar bjuder på många upplevelser, här kan du besöka den gamla domkyrkan från 1100-talet, järnvägsmuseet eller Vikingastadion som byggdes till OS i Lillehammer. Det finns gott om möjligheter att vandra, fiska och bada. Varje år arrangeras här flera olika musikfestivaler. 

Hotellet ligger på gångavstånd från Skibladner världens äldsta aktiva hjulångare. Du kan även fiska i Mjösa utan fiskekort och det är känt för att finnas gott om lax här.

Quality Hotel Astoria är ett affärs och semesterhotell som ligger i Hamar Centrum. Här finns den populära restaurangen Pepperkvaerna Mat & Vinhus, som serverar sund och god mat baserat på lokala råvaror. I hotellets pub Nellie kan du efter en lång dag koppla av med biljardspel eller dart.

Här finns 78 rum och vi är det främsta affärshotellet i Hamra. Vår konferensavdelning tar upp till 100 personer. Vi har investerat i den senaste tekniken och vår kunniga och tillmötesgående personal hjälper dig till en effektiv och minnesvärd konferens.

Quality Hotel Astoria

Quality Hotel Astoria

Torggaten 23 2300 Hamar Norge Telefon: +47 62 70 70 00
Faks: +47 62 70 70 01

Välj en hotellkedja