Allt om hotell – en guide i övernattning

Airport Hotel Værnes Stjørdal

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Airport Hotel Værnes Stjørdal

Stjørdal, Norge

Quality Airport Hotel Værnes förstklassigt konferenshotell som ligger 2,5 km från Trondheims flygplats Vaernes. Hotellets läge gör det till ett självklart val för möten och konferenser. Här finns även ett varierat utbud av sevärdheter och shopping.

Quality Airport Hotel Værnes ligger i Stjördal centrum med gångavstånd till shoppingcentrum, restauranger, biografer och kulturinrättningar. Här får du garanterat en spännande och aktivitetsfylld vistelse. 

Turistkontoret ligger granne med hotellet och hjälper dig gärna att hitta passande aktiviteter som till exempel en eftermiddagstur till Steinvikholmen Slott, Hegra festning eller Bergkonstmuseet på Leirfall. Stjördal har ett rikt kulturliv och är kända för att arrangera många olika musikevenemang.

Den som tycker om att röra sig i naturen kan spela golf på Stjördals golfbana eller prova fiskelyckan i Stjördalälven, en av Norges bästa fiskevatten för laxfiske. Här finns något som passar alla!

Quality Hotel Vaernes Dinner
Restaurang NO:20

Hotellets restaurang NO:20 serverar en à la carte meny med spännande med fokus på hälsa och färska lokalproducerade råvaror.

Restaurangens är inredd i ljusa färger och smakfullt en smakfullt modern stil. Här är atomsfären familjär och välkomnade. Avsluta gärna med en god drink i vår bar.

Quality Hotel Vaernes Conference
Konferens

Här finns fem olika mötesrum . Hotellet är ett gott alternativ för kurser och konferenser i Stjördal. Vår engagerade och tillmötesgående personal hjälper gärna till med planering och genomförande. Vi tar hand om planering och logistik så att du kan koncentrera dig på innehållet. Tillsammans skapar vi minnesvärda konferenser.

Vi vet att konferenser kräver energi, därför har vi tagit fram vår speciella pausbuffé, Quality Break. Den består av kaffe, te, kakor, glass och popcorn. Energigivande snacks som blir till ett lättsamt inslag i konferensen!

Vill ni arrangera en temafest, kickoff, galamiddag eller annat event så hjälper vi självklart till med det med.

Quality Airport Hotel Værnes har en konferensavdelning som kan ta emot 150 personer.

 

Quality Airport Hotel Værnes

Kjøpmannsgate 20 7500 Stjørdal Norge Telefon: +47 74 80 45 00
Fax: +47 74 80 46 00

Välj en hotellkedja