Allt om hotell – en guide i övernattning

Airport Hotel Stavanger

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola, Norge

Quality Airport Hotel Stavanger är ett modernt konferenshotell som ligger inbäddat I en lantlig idyll nära Stavangers flygplats Sola. Hotellet kan ta emot upp till 950 personer och är en naturlig mötesplats för alla typer av arrangemang och event.

Quality Hotel Stavanger är ett modernt konferenshotell som ligger nära Stavangers flygplats Sola. Det här är regionens största och modernaste hotell och konferensanläggningar. Men gedigen erfarenhet av olika typer av arrangemang och hjälper dig gärna med din konferens. 

Quality Hotel Stavangers konferensavdelning består av 19 mötesrum och kan ta emot 950 personer.  Alla rummen är utrustade med den senaste tekniken vad gäller ljus, ljud och luft. Vår engagerade och lösningsorienterade personal hjälper dig med all planering och logistik så att du kan fokusera på innehållet.

Hotellets centrala läge i förhållande till Stavanger flygplats och Stavanger med omnejd gör det till ett självklart alternativ för konferenser eller en avkopplande helg. Här finns mycket att se och upptäcka, bland annat den fina stranden Sola, Flyghistoriska Museet, Arkeologiska Museet, Solstranden golfklubb och Viking Stadion. Det stora utbudet av aktiviteter gör Quality Hotel Stavanger till ett populärt affärs och semesterhotell.

Efter en lång dag, full av konferenser kan du varva ner i med att bada bastu. I vår restaurang, med tillhörande bar och salong, kan du njuta av läckra måltider så väl som en unik panorama utsikt över flygplatsen. Restaurangens engagerade personal hjälper även till att arrangera bröllop, festmiddagar och temafester.

Konferens

Rummen är utrustade med toppmodern teknik, här finns även en stor bankettsal med plats för 700 personer i biosittning och en del mindre grupp och mötesrum. 

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda olika kringarrangemang till er konferens. Vad sägs om en helikopter tur över Stavanger, båttur på Lysefjorden eller en golfrunda på en av de tre golfbanorna i trakten.

Möten, konferenser, kickoff eller teamfest, vår engagerade och tillmötesgående personal hjälper dig med ditt arrangemang hela vägen från planering till genomförande och avslut.

Quality Hotel Stavangers konferensavdelning består av 19 mötesrum och har kapacitet att ta emot 950 konferensgäster.

 

Quality Airport Hotel Stavanger

Sømmeveien 1 4050 Sola Norge Telefon: +47 51 94 20 00
Fax: +47 51 94 20 50

Välj en hotellkedja