Allt om hotell – en guide i övernattning

Airport Hotel Gardermoen

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim, Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen är ett förstklassigt fullservicehotell beläget på landsbygden vid Gardermoen flygplats utanför Oslo. Det är ett av Norges främsta konferenshotell och kan ta emot upp till 800 gäster. Här finns allt för en lyckad konferens.

Quality Airport Hotel Gardermoen är ett av Norges ledande kurs och konferenshotell. Det ligger 45 km från Oslos centrum och endast fem minuter med transferbuss från Oslos flygplats Gardemoen. Idealiskt för större konferenser. 

Hotellets konferensavdelning kan ta emot 800 personer. Här finns ett stort urval av mötesrum, alla utrustade med den senaste tekniken. Det största rummet tar upp till 400 personer.

Här är vi vana vid alla slags arrangemang, stora som små. Vår attityd att allt går att ordna, genomsyrar hela hotellet vår tillmötesgående personal hjälper dig med planering och genomförande. Vi tar hand om alla detaljer och all logistik så att du kan koncentrera dig på ditt arbete.

Vi vet att konferenser kan vara krävande och naturligtvis har vi tagit hänsyn till det. Energi är viktig för att orka så vi har specialkomponerat ihop energigivande fika i pauserna, du kan även koppla av i pianobaren eller äta en närande och god måltid i vår fina restaurang.

Quality Hotel Gardermoen Event

Restaurang

Quality Airport Hotel Gardermoen har en restaurang som kan ta emot 365 gäster. Vi har en à la carte restaurang med en internationell modern meny, en bufférestaurang och en bankettsal.

Dessutom har vi en populär pianobar som rymmer 200 gäster.

 

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim nord 2050 Jessheim Norge Telefon: +47 63 92 61 00
Fax: +47 63 92 61 01

Välj en hotellkedja