Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Airport Arlanda

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Airport Hotel Arlanda

Arlandastad, Sverige

Quality Hotel Arlanda är ett toppmodernt konferenshotell som ligger endast fem minuter från Arlanda flygplats. Hotellets konferensavdelning har 24 ljusa och luftiga mötesrum alla utrustade med den senaste tekniken. Här finns allt för en lyckad konferens.

Quality Hotel Arlanda är ett fullservice konferenshotell. Vårt fokus på effektivitet är genomgående för konferensavdelningen. Här ska du kunna jobba effektivt och ostört i en inspirerande och bekväm miljö. Förutom konferens finns här restauranger, barer, och shopping allt nära Arlanda flygplats. 

Konferensavdelningen har 24 ljusa och flexibla konferensrum som kan ta emot 160 personer. Rummen ä ralla utrustade med den absolut senaste tekniken. Hotellets tillmötesgående och engagerade personal har stor kompetens av att arrangera stora och små konferenser och hjälper dig gärna.

Önskar du ett kreativt event till din konferens då har vi en fin konferensrestaurang med plats för 300 gäster. Vi kan genom våra samarbetspartners erbjuda äventyrscamp, golfrundor, glasblåsning och slottsmiddag. Vu gör din konferens till en minnesvärd upplevelse.

Efter en krävande konferens kan du koppla av med en god middag i vår restaurang Bar & Bistro, här finner du ett stort urval av läckra ekologiska rätter. Vill du hellre träna för att återfå energi så har vi ett toppmodernt gym på hotellet.

Airport Arlanda är ett nytt och fint affärshotell för dig som ska bo intill Stockholms flygplats. Quality Arlanda ligger mitt i köpcentrumet Eurostop Arlanda, som är beläget alldeles intill motorvägen förbi Uppsala och Sthlm.

Quality Arlanda Stockholm
Restaurang

I hotellets restaurant Bar & Bistro hittar du vår frukostbuffé och à la carte meny. Här kan du välja mellan på läckert tillagade ekologiska middagsrätter och lättare lunchmat. Här serverar vi även vår populära frukostbuffé.

Quality Arlanda Stockholm
Konferens

Effektivitet är ett honnörsord på Quality Airport Hotel Arlanda. Den finner du såväl i våra medarbetare och konferenslokaler som i vår belägenhet intill Arlanda flygplats.

Vi arrangerar allt från små möten till kongresser och produktlanseringar. En mötesplats för människor på väg som vill jobba ostört och få mycket uträttat.

Det hindrar oss dock inte från att föreslå en mängd aktiviteter att välja ibland före, mellan eller efter arbetspassen. Shopping i gallerian, äta gott eller fysisk träning i vårt fullt utrustade gym. Spela golf på Arlandastad Golf, en av Sveriges bästa banor, eller ta en kulturtur till Sigtuna och Steninge Slott.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

På hotellet finns det 24 olika konferenslokaler och vi har även så kallade charterrum. Dessutom erbjuds alla gäster fri transfer två gånger i timmen, dygnet runt, till Arlanda flygplats. Hotellet lämpar sig därför särskilt väl för dig som reser till Stockholm för att delta på mässor, konferenser eller andra affärssammanhang.

Varje dag, från tidigt klockan 05.00 på morgonen, serveras en härlig ekologisk frukostbuffé. Det finns även bar och bistro för dig som vill äta något gott på hotellet senare under dagen.

För dig som vill koppla av med några slag på greenen erbjuder Arlandastad Golf två 18-håls banor av högsta klass. Klubben ligger endast två kilometer från hotellet. Vi kan rekommenderar skarpt ett besök på hotellets fina motionscenter och relaxavdelning.

Varmt välkommen till Quality Airport Hotel Arlanda!

Quality Airport Hotel Arlanda

Cederströmsslinga 19586 Arlandastad Sverige Telefon: +46 (0)8 59 51 11 00
Fax: +46 (0)8 59 51 01 10

Välj en hotellkedja