Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel 33 Oslo

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel 33 Oslo

Oslo, Norge

Quality Hotel 33 är ett första klassens fullservicehotell men en unik atmosfär. En inspirerande miljö som passar lika bra för företags arrangemang som mysiga weekends. Konferens-avdelningen tar emot 980 gäster och är ett självklart val för en konferens.

Quality Hotel 33 ligger på Ökern i Oslo. Hotellet har hämtat sin inspiration från 1960 talets design, musik och energi. En stimulerande miljö som samtidigt känns avslappnad och exklusiv. Här finns 242 snygga rum, konferensanläggning och en stor restaurang. 

Byggnaden ritades av arkitekt Erling Viksjö och var tidigare högkvarter för Standard Telefon och kabelfabrik med 4000 anställda. Ett mästerverk i naturbetong som stod färdigt 1968.

I dag kan vi stolt visa upp huvudstadens bästa kurs och konferensanläggning. Quality Hotel 33 är verkligen ett unikt hotell på flera sätt. Förutom den arkitektoniska miljön finns här konstverk från flera epoker som tillsammans skapar en harmoni mellan konst och design.

På Quality Hotel 33 har vi som ambition att vara bäst på matupplevelser. Översta våningen är gjord helt i glas och här har vi vår utmärkta à la carte restaurang, bar och relaxavdelning, med en fantastisk panorama utsikt över Oslo och Oslofjorden. Hotellet har bra förbindelser med kollektiv trafik och har de bästa förutsättningarna för en upplevelserik vistelse.

Quality Hotel 33 Oslo Restaurant
Restaurang

På första våningen hittar du vår restaurang där vi serverar på frukost, lunch och middag. Vår välrenommerade kökschef använder endast de bästa av säsongens råvaror.

Den dignande lunchbuffén är Medelhavsinspirerad och en riktig smakupplevelse. Vi lagar all mat från grunden och har en egen konditor som står för efterrätter och bakverk. Till våra konferensgäster serverar vi en läcker fyra-rätters meny.

Vi arrangerar även galamiddagar. Välj mellan färdig menyer eller sitt ner med vår kökschef och komponera ihop en egen unik smakupplevelse. Vi kan skräddarsy alltifrån mat till underhållning och dekoration och hjälper dig att skapa rätt inramning och stämning för ditt arrangemang.

Quality Hotel 33 Oslo Conference
Konferens

Vi har tio mötesrum, nio styrelserum och stora gemensamma utrymmen. Vi har en stor scen med sju meter i takhöjd, alla våra rum är naturligtvis utrustade med den senaste tekniken.

Hos oss ska du känna dig trygg, du kan lita på att teknik och logistik fungerar felfritt, att personalen jobbar engagerat för att hjälpa dig till den bästa möjliga konferensen. Det enda du behöver fokusera på är innehållet, vi tar hand om resten!

Quality Hotel 33 är det perfekta konferenshotellet med kapacitet för upp till 980 deltagare.

Vi vet att konferenser kan vara krävande och därför har vi skapat vår egen Quality Break. Förutom kaffe, färsk frukt och bakverk lagade av vår konditor, bjuder vi även popcorn och mjukglass. Populära och energigivande snacks som får deltagarna på gott humör.

 

Quality Hotel 33

Østre Aker vei 33 0581 Oslo Norge Telefon: +47 23 19 33 33
Fax: +47 23 19 33 34

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.   

Välj en hotellkedja