Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel & Resort Vøringfoss Eidfjord

[Total: 1    Average: 3/5]
Quality Resorts

Quality Hotel & Resort Vøringfoss Eidfjord

Eidfjord, Norge

Quality Hotel & Resort Vøringfoss ligger längst in i Hardangerfjorden omgivet av vackra fjäll, svindlande fjordar och fascinerande vattenfall. Hotellet ligger vid vattnet av Eidfjorden och granne med Hardangervidda nationalpark.

Quality Hotel & Resort Vøringsfoss är som en vit pärla i den majestätiska naturen.

Hotellet har varit i drift sedan 1889 och bjuder på en historisk och välbalanserad atmosfär. Ett av Norges flottaste hotell mitt i den vackra naturen.

Quality Hotel & Resort Vøringsfoss ligger mellan Oslo och Bergen och är inte långt att resa till för dig som vill ha en verkligen sällsynt hotellupplevelse. Den storslagna naturen utanför ger kraft och energi till våra gäster.

Hotellets personal sörjer för en personlig service och hotellet andas lugn och tradition. Låt dig inspireras och fascineras över den vackra vilda naturen.

Quality Hotel Resort Voringfoss Restaurant
Smak av kusten

Den lokala mattraditionen i inre Hardanger är naturligtvis baserad på fiske. På vår restaurang tar i vara på de gamla traditionerna och blandar med nya spännande recept ifrån världens alla hörn. Bered dig på ovanliga smakkombinationer och en riktig kulinarisk upplevelse. 

I köket jobbar engagerade kockar som skapar gastronomiska maträtter med hög internationell standard. Menyn är sammansatt för att kunna ge dig matglädje men även energi så att du orkar utforska naturen i området.

Vi är en del av det kulinariska nätverket “Smak av Kusten” vilket garanterar att våra råvaror är lokalproducerade och ekologiskt framställda.

Quality Hotel Resort Voringfoss Conference
Konferens

Quality Hotel & Resort Vøringsfoss är anpassad för att genomföra konferenser med upp till 250 deltagare.

Med tre mötesrum och tio grupprum kan vi hjälpa dig med alla typer av evenemang.

En konferens hos oss skapar unika möjligheter för kreativa och inspirerande möten och konferenser.

 

Quality Hotel & Resort Vøringfoss

5786 Eidfjord Norge Telefon: +47 53 67 41 00
Fax: +47 53 67 41 11

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.   

Välj en hotellkedja